HONTOO amortizuojantis Smūgius RANKOS Dampener su 3 Hidraulinės Sklendės 11kg Transporto stabilizatorius DJI RONIN MX S RS2 tik rc2 Zhiyun Weebill

€1 234.16

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

HONTOO 5-11kg Šoko Abosorbing RANKOS Dampener su 3 Hidrauliniai Amortizatoriai

1. Jis tinka DJI ROIN MX, M, S , RS2, tik rc2 , RSC2; taip Pat greitai išleisti plokštė įtraukti Zhiyun Krano serija ir Zhinyun Weebill Kranas , taip pat kitų kardaniniai šarnyrai, kaip Moza ORO 2 ir Feiyu,

2. Šoko Sugeriančios Rankos teikia galutiniam patirtį automobilio stabilizavimo.Priekinės rankos yra hidrauliniai slopinimo palaikymo sistema su 3 Hidrauliniai Amortizatoriai.

4.Tai yra tris ašis amortizavimo sistema, kurią sudaro pagrindinė svirties slopinimo pavasarį, trys hidrauliniai slopinimo laikiklių (slopinimo įtampą galima reguliuoti rankenėle), šoko sugeriančios galvos sūpynės rėmas (kartu paėmus pagal 4 plieninės vielos amortizatoriai), atraminių diapazonas yra 5 -11KG;

5. Pagrindinis arm amortizatorius gali dirbti su įvairiomis fotografavimo aplinkoje įdiegta automobiliai, valtys, sniegaeigiai ir kitų transporto priemonių per pagrindinį rankos amortizatorius pavasarį. 6. Su amortizatoriumi galvos sūpynės rėmą (dydis slopinimo galima reguliuoti rankenėle) naudojamas norint apsisaugoti nuo vibracijos greitaeigių transporto priemonių, arba nelygus, kalnuotas reljefas, ir numatyta maksimali smūgio absorbcija ir stabilumo, priekiniai ir galiniai, ir kairės ir dešinės judesius. 7. Jis gali būti nustatomas standartinis 32-36mm geležinkeliais per du lazdele adapteriai ant transporto priemonės amortizatorius arm (du adapteriai gali būti pakeisti kryptį, vertikalus strypas ir skersinio strypo montavimas), ir tada prie bet kokios transporto priemonės platforma, pvz., motociklus, modifikuotas visureigis transporto priemonių, jachtos, automobiliai.Į amortizatorius pagal sūpynės rėmas yra įrengti su standartine colių 1/4-20 ir 3/8 varžtų skyles, kurios iš esmės yra tinkamas DJI RONIN M, S, MX, ir kitų prekinių ženklų dvigubų kišeninių stabilizatoriai panašus į RONIN MX.Žinoma, ji taip pat gali būti naudojamas DJI RONIN 2, bet nešimo svoris turėtų būti per nešimo svoris 11kg.

8. Strypas adapterio skersmuo yra 32-36mm;

9. Mes siūlome Pasirinktinai Maitinimo adapterio plokštė, DJI RONIN S , RS2 ir RONIN MX, pls susisiekti su mumis, jei norite.

Komplektą sudaro: 1 .Hontoo amortizuojantis Smūgius Ranka su 3 Hidrauliniai Amortizatoriai (5-11KG) 2. Greito atleidimo plokštė (dovana)

Žemiau yra Greitas išleisti plokštė:

Pls dėmesį, kad Automobilio, Fotoaparatas, Objektyvas, Gimbal , Akumuliatorių, Automobilių Mount Turėtojas Įrenginys, nėra įtraukti.

Pastaba:

1. Galiojančią jūsų telefono NUMERIS laivybos būtina.Kitaip mes negalime garantuoti, pristatymas.

2. Mūsų kaina neįeina importo muitas, vietos mokesčius, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.Prašome patikrinti, Su savo šalies Muitinės tarnyba prieš perkant.

Žymos: ronin sc, dji ronin, fpv dalis, ronin rs2, gimbal zhiyun, ronin s, krano 3s, svirtis dji kišenėje 2, tvarkyti ronin sc, asmr mic

Modelio Numeris HT-CSARM-11
Hidraulinės Sklendės 3PCS
Kilmės KN(Kilmės)
Keliamoji Galia 5-11KG
Prekės Pavadinimas JoyFoto
Pakuotė Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų