MingRay USB Įkrovimo Žibintai žvejybos ličio baterija 3W CREE LED Žibintų kempingas Žibintuvėlis ant galvos plastiko

€4.10

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

RM22976838087801070

MingRay 2019 Naujas Priekinis Žibintas--Įkrovimo (Priekinis Žibintas B)

Įkrauti naudojant pridedamą USB Kabelį,įtraukta į užsakymo kainą.

**********************************

Pigūs kainos yra už Žibintai A. perskaitykite jį atidžiai, prieš užsakymą !

Skirtumas tik toks, kad nėra USB laidą įkrovimo ir 3xAAA# Baterijos nėra įtrauktos į užsakymo kainą !!Funkcijos yra tos pačios.

**********************************

Įkrauti per USB Kabelį

Jūs galite įkrauti savo šviesos per bendrą USB Prievado,kaip Powerbank / Kompiuteris / KINTAMOSIOS srovės kištukinį Lizdą su USB Prievadą.....Tai PAPRASTA !!!Taip pat built-in ličio baterija yra įtraukta į užsakymo kainą.Taigi jums nereikia pirkti baterijų rinkos.

2 Skirtingi Spinduliai

-.Vietoje Pluošto ilgesnį atstumą ir geresnį šviesos dėmesio. -.PAGALIUKO režimas dėl platesnės erdvės, potvynių šviesos. -.Taip pat jūs galite laikyti tiek vietoje, šviesos ir COB potvynių šviesos apšvietimas per 2 atskiri gumos jungikliai.Ją palengvinti, kiek jums reikia !!

Reguliuojamas

Jūs galite reguliuoti apšvietimo kampas !

Premium Aliuminio Žiedas

Premium aliuminio žiedas gali turėti geresnę šilumos spinduliavimą,tada nuolat LED geros būklės ir pratęsti LED Gyvenimą.

DUK

Tai žibintas įkraunamas ?

A:Taip !Tik Žibintai B (ne "Žibintai A"),ji turi ličio baterija, ir jūs galite įkrauti naudodami pridedamą USB Kabelį,įtraukta į užsakymo kainą.

Ar šis žibintas turi įkrovimo indikatorius ?

A: Atsiprašau.Nėra jokių LED indikatorius.Nes šis žibintas turi savisaugos dizainas, siekiant išvengti per įkrauti arba per biudžeto įvykdymo patvirtinimo.

Kaip Ilgai visa imti ji ?

A: Paprastai tai trunka 3-5 valandas.Bet tai priklauso nuo to, iš paims valdžią iš savo maitinimo šaltinį.Mes siūlome jums ne imti jį per 12 valandų.

MingRay Parduotuvėje Trumpas

MingRay Parduotuvė yra oficialus on-line parduotuvė NINGBO MINGRAY ELECTRIC APPLIANCE CO.,LTD,daugiau nei 10 metų tarptautinės prekybos patirtį.Prekės eksportuojamos į Rusiją, Lenkija,Šiaurės Amerikos,Europos,Japonijos,Pietų-Rytų Azija......Mes labai džiaugiamės, kad jūsų partneris jūsų on-line parduotuvių, arba mažmeninės prekybos shopes.Ir nėra mažiausias užsakymo kiekis ribotas.Norėdami gauti daugiau informacijos,prašome susisiekti su mūsų aptarnavimo laisvai !!

Žymos: priekinės linterna, žibintai recharg, 2000lm led žibintai, 12 led žibintai, 18650 žibintas, r3 led mini žibintai, h led žibintų, lg likimo m153, Lanter LED, mėlyna led žibintai

Tikslas Kempingas,Seminaras,Remontas
Šviesos Spalva Balta
Modelio LED Karoliukai COB
Spindulio Kampas 180°
Modelio Numeris MR-HR1W1C
Elemento Tipas Priekiniai žibintai
Sertifikavimo EMS
Galia 3 Watt
Šviesos Šaltinis led
Režimo Jungiklis Aukštos/Žemos
Įkrovimo Taip
Atsparus vandeniui Taip
Prekės Pavadinimas MingRay Priartinimas
Medžiaga Plieno,Plastiko
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų