Zawaland Suaugusiųjų 3D Spausdinimo Burną Kaukės Reguliuojamas Įrodymas, Kaukę nuo Dulkių Dangtelis Daugkartinio naudojimo Plaunamas Kanados, Izraelio, Nyderlandų Vėliava Veido Kaukė

€2.86

€5.01

-42 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

PASTABA

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.Suaugusiųjų Kaukė Anti Dulkių Burnos Kaukę KD2.5 Suaugusiųjų Veido Kaukė Požymiai: Lytis:unisex Amžius:Suaugusiųjų Medžiaga:Poliesteris Modelis, Tipas:Spausdinti Aprašymas: 1. Medžiaga: Poliesterio audinys, minkštas, orui;plaunamas ir daugkartinio naudojimo 2. Animacinių filmų spausdinimo modelis, 3D dizaino, mados ir mielas Pakuotė: 1x Kaukė x 2 Filtrai Dydis:22.5cmx13.5cm Pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Jei jums reikia filtrai, spauskite šią nuorodą:

Patarimai:

1. Filtrai nėra skalbti, rekomenduojama naudoti 1 filtras 3-7 dienas.Jei jūs esate tokioje aplinkoje, su sunkiomis oro užterštumo, rekomenduojama pakeisti kas 3 dienas.

2. Jei filtras yra užterštas pašalinių objektų, naftos dėmių ir pan., prašome pakeisti jį laiku.

3. Jei jūs turite sunku kvėpuoti, nėra tikslinga naudoti kaukę.

4. Kaukės nėra rekomenduojama, kai oro yra plonas, arba kai miega.

1 .Priimame AliPay Vakarų Sąjunga, Moneybooker ir TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 .Visi gamina turime sandėlyje.Jūs galite sumokėti tiesiai.Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, jei turite kokių nors problemų dėl apmokėjimo.

1 .Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.

2 .Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės suteikti jums gerą sprendimą.Neigiamas grįžtamasis ryšys gali ne išspręsti visas problemas, jei mes nežinome, kas tuo klausimu.

Zawaland yra viena iš pirmaujančių tiekėjų moterų mados pramonę.Žinomas dėl savo derliaus įkvėpė mados, pvz., moterims, sijonai, moterų suknelės, tops, priedus ir t.t., yra įdomus ir patrauklus internetinio apsipirkimo patirtis visiems ieškoti vintage mados moterims.

Nustatyta, kad nuo 2013 m. BunniesFairy patiko per 6 metus teikti klientams aukštos kokybės, kruopščiai atrinktų ir gerai apmokami, autentiški vintage drabužių ir aksesuarų.

Po integruojant pramonės grandinės Projektavimo, Gamybos, Kokybės Valdymo, Tiekimo Grandinės ir Klientų Aptarnavimo 2015 m., BunniesFairy gali laivų unikalių daiktų-nuo originalių dizainerių klientams visame pasaulyje greitą pristatymą.

Zawaland rūpinasi savo klientams labiausiai ir mes visada siekiame 100% klientų pasitenkinimo.Jei turite kokių nors klausimų, nebūk nesiryžta susisiekti su mumis.Sveiki atvykę apsipirkti į BunniesFairy!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didelės sėkmės.

Žymos: netherland, bell choker, kanada, kanados vėliava, izraelis, izraelio armija, vėliavos kaukė, prancūzijos kaukė, facemask vėliava, veido kaukė prancūzija

Apsaugos klasė NĖRA
Medžiaga Spandex
Saugos standartas NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Spausdinti

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų