Akcijos aišku, RMA-218 bga Litavimo Fliusas Pasta 100g už SMT Reballing

€5.66

€7.25

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Akcijos aišku, RMA-218 bga Litavimo Fliusas Pasta 100g už SMT Reballing

RMA-218 yra didelio klampumo no-clean srautas, kuris gali būti naudojamas perdarymas, sritį ar prisegti priedą prie BGA, CGA ir ŠSD paketus ir surinkimo operacijas, tokias kaip Flip Chip " priedą PWB substratai.

Šiltas patarimai :

Sveiki.Mano draugas,Sveiki atvykę į čia, mes jums geriausius produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes esame laimingi galėdami padėti jums.Mes susisieksime su jumis per 24 valandas.Ačiū. 1.Prieš vežimą, mes patikrinti jūsų adresas, jei adresas priklauso nuotolinio valdymo srityje, Mes susisieksime su jumis! 2.Mūsų prekių nėra įtraukti į kainą, muitai ir nuotolinio pristatymo išlaidos 3.Jei jums reikalinga sąskaita faktūra, prašome palikti man žinutę ir palikti savo el. pašto adresą, aš bus išsiųstas į jūsų pašto dėžutę per 8 valandas! 4.Mūsų produktus neapima muitų.Jei jūsų šalies muitinės surinkti muitų, prašome mokėti laiku.Mes neatsakome, jeigu prekės yra grąžinamos arba sunaikinti, nes nėra raginimas sumokėti importo muitus.Dėkojame už supratimą. 5.Jei visa tai, kas yra gerai, mes atsiųsime jums produktą iš karto.Sėkmės!

Žymos: vyrų smt, srauto praeities, cxg geležies, aukso srautas pasta, srauto rma 218, amtech pasta nc 559, qsi litavimo fliusas, srauto plius, bakon, moterų bga

Klampa 99 Pa.S
Dalelių Dydis 1-10µm
Graininess 0.001 (um)
Lydinio sudėtis No
Custom Tvarkymo No
Prekės Pavadinimas CXG
Aktyvus Taip
Modelio Numeris RMA-218
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų