1pcs Magnetas N52 50x30mm Karšto Turas Stiprus magnetas ndfeb N35 N40 D40-60mm Neodimio Magnetas galingas nuolatinio magnetinio

€7.34

€10.06

-27 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Medžiaga: Neodimio magnetai

Sertifikavimo:RoHS praėjo

Reitingas: N52

Įmagnetinimo: Pažastyje magnetized / Lenkai Plokšti Galai

Būklė: nauja

Forma: Lapas

Kiti pigus parduotuvių 50x30mm : 1.N35 (48*28mm): tolerancija -2/-3mm silpniausia &Menkavertis Atliekas 2.N52 50x30mm:tolerancija -1mm silpna & Menkavertis Atliekas Mūsų parduotuvėje 50x30mm : 1.N35 50x30mm :tolerancija -1mm 2.N52 50x30mm:tolerancija +-0.05 mm Matmenys: Skersmuo 50mm x storis 30mm

Kiekis:1PCS.

Išskyrus 50x30mm, toleranciją kitos specifikacijos yra: 1-2MM.

Aprašymas

Neodimis (cheminis simbolis-Oji) yra elementas, 60 periodinės lentelės.

Tai yra retųjų žemių metalų ir sudaro vieną iš Lantanidai serija.

Kai pridedamas prie Geležies (Fe) ir Boro (B) (cheminė formulė Nd14Fe21B) esantys magnetai yra stipriausia magnetai šiuo metu turima.Neodimio magnetai yra kartais vadinamas Neo,Neod arba PLUNKSNŲ magnetai.

Neodimio magnetai yra paprastai padengtas Nikelio-Vario-Nikelio danga, siekiant išvengti geležies nuo rūdžių.

Neodimio blokas, magnetas buvo NdFeB, turi stiprų magnetinį spektakliai ir išvaizda nėra rūdžių, paprastai dedamas į kambario temperatūroje, maksimali darbinė temperatūra yra 80 ° C ,ir ji niekada demagnetization.

Programos

Akustinis laukas: garsiakalbis, imtuvas, mikrofonas, signalizacija, scenos, garso, automobilių garso ir t.t.

Elektronika: nuolatinis magnetinis pavaros vakuuminiai jungtuvai, magnetines reles, matuoklis,garso matuoklis, a reed switch, jutikliai.

Elektros laukas: VCM, CD / DVD-ROM, generatoriai, elektros varikliai, servo varikliai, mikro varikliai,vibracijos varikliai.

Mašinos ir įrenginiai: magnetinės separacijos, magnetinis kranas, magnetinio mašinos.

Sveikatos priežiūros: magnetinio rezonanso skeneriai, medicinos įranga, magnetinės apsaugos produktų ir pan.

Kitos šakos: magnetized Vaškas, vamzdžių ekranėlyje, magnetinio laikiklio, automatinė mahjong mašina,magnetinės spynos, durų windows magnetinė, magnetinės bagažo, odos žaislai,magnetiniai įrankiai, dovanos ir pakuotės.

Patarimas

1, Stiprūs magnetai turėtų laikytis atokiau nuo geležinė prekė ir kai kurie lengvai magnetized geležies produktų,pvz., monitorių, banko korteles, kompiuteriai, televizoriai, mobilieji telefonai ir kita.

2, Stiprūs magnetai turi būti saugomas sausoje, šildomos aplinka, ir reikia naudoti plastiko,medžio, kartono, putų atskirti ir suvynioti.

3, Magnetai gali būti domina vandens skaitikliai ,Elektros skaitiklis, dujų skaitiklis, ir kai kurie matavimo įranga egzistuoja kai kurie netikslūs įtakos (pvz.: jei magnetai šalia matuoklio, matuoklis bus sulėtinti)

Prašome Atkreipti Dėmesį

Jungdami dvi magnetinės sagos, parengti juos arti vienas kito, lėtai ir švelniai.

Sunku gniuždymo būtų pažeisti ir įtrūkimų magnetinių medžiagų.

Magnetai yra pagaminti iš Neo Neodimio Magnetas medžiagos ir neįtikėtinas magnetinis spektakliai.

Klientams bus taikomi importo muitai ir mokesčiai.Mes,tačiau,tik imti mokestį už pirkimo kainą,laivybos ir tvarkymo už jūsų daiktai.Bet papildoma muitinės mokesčių turi būti sumokėta už jus.

Mes laivas visame pasaulyje Kinija Paštu per China Post".Prekės bus išsiųsti jūsų nurodytu adresu, įtraukta į www.dazasvydziomusiai.lt.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir pašto kodą yra teisinga.Jums bus pastebėta su sekimo numerį, kai shippment buvo padaryta.

Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimas,affortable būdas laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vežėjo coompany ir loal muitų ar mokesčių.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už Užsakymą ar atidėti mokesčių.

, Jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko,pls susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Ačiū už jūsų supratimą.

Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, dėl bet kokios priežasties, praneškite mums.Mes operatyviai pakeisti prekę arba grąžinti jums pinigus.Tai paprasta!

Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Krovinių siųsti atgal ir iš naujo atsiųsti turėtų būti sumoka pirkėjas.

Visi daiktai bus siunčiami kartu su 7~10 dienų po mokėjimo išvalytas.Ji paprastai trunka apie 30-45 dienų siuntos atvežimo jums, specialias retkarčiais,gal reikia 2 mėnesius ar daugiau laiko siuntą.

Kaip logistikos greitis yra iš mūsų kontrolės, todėl, jei jūs turite patvirtinti, kad ir mokama,kurie sako, kad sutikote mūsų laivybos laikas.

Jei mes turime deliverd savo sklypo ir duoti jums sekimo Nr.,jūs tikrinama, ir paaiškėjo būdu,jūs vis dar ne receiced tai,mes rekomenduojame jums susisiekti su savo vietos pašte arba laukti, kol ji kantriai.

Žymos: kablys meilės, 12v solenoido, n52 magnetas tegus, magnetas neodimis, as5600 encoder, plikas magnetiniai, electr magnetas, 12v elektro magnetas, Magnetas, magnetas neodimis žiedas

Tipas Nuolatinis
Composite NdFeB Magnetas
Formos Lape
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris 50x30
Su Skylėmis No
Prašymas Pramonės Magnetas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų