Nešiojamų Žibintų Žibintuvėlis USB jungtį Su Magneto Lauko Kempingas Avarinis Apšvietimas 2*18650 Baterija, LED, COB 2 Režimai Lempos

€8.72

€16.15

-46 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Nešiojamų Žibintų Žibintuvėlis USB jungtį Su Magneto Lauko Kempingas Avarinis Apšvietimas 2*18650 Baterija, LED, COB 2 Režimai Lempos

Specifikacija: Tvirtos, aukštos kokybės gamybos medžiagos.Naujos technologijos, COB LED apšvietimo šaltinis, siūlo 800Lm didelio ryškumo dienos šviesos apšvietimas ray.Su galingu magnetu ant nugaros, galite pridėti jį prie automobilio ar kitų metalinių paviršių naudoti kaip darbo žibintas, kempingo lempų.Su kabliu ant viršaus, gali būti lengvai naudojamas, kai magnetas negali būti absorbuojamas.Tinka savigynai, kempingas, kelionėse, naktį jojimo, automobilių remontas ir t.t.Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS LED tipas: COB Apšvietimo ryškumas: 800 liumenų Šviesos spalva: Balta 2-modelio šviesos: high-light, low light Maitinimo šaltinis: 2 x 18650 baterijos (nėra komplekte) Dydis: 28.8 cm x 6.8 cm x 5.3 cm Svoris: 300g Paketą Įeina: 1 x darbo šviesiai 1 x USB įkrovimo kabelis

*Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.

*Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

* Prašome atkreipti 1 minutę, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita.Ačiū!

Pristatymo Adresas

Mes tik laivas adresu, kurį teikia www.dazasvydziomusiai.lt.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Laivybos Metodai

Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

Laivybos Laikas

Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

Per Laivybos Laikas

Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

* Bet kokios kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar photoes, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

* Jei esate nepatenkinti su produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

* Jei daugiau nei 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.O r Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

* Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Nešiojamų Žibintų Žibintuvėlis USB jungtį Su Magneto Lauko Kempingas Avarinis Apšvietimas 2*18650 Baterija, LED, COB 2 Režimai Lempos

P ortable Žibintų Žibintuvėlis; Stovyklavimo Avarinis Apšvietimas; Nešiojamų Šviesos ;

Žymos: daug lauko šviesos, 100w fakelas, užduotis žibintai, žibinto vadovas, auto fakelas, didelės galios žibintų, ilgai fakelas, vyrai lauko žibintai, gynyba, led palapinė žibintų

Modelio Numeris žibintuvėlį, fakelą
Apšvietimo Atstumas 100-200 m
Kilmės KN(Kilmės)
Blykstės Tipas Atsparios Smūgiams,Savigynos,Hard Light
Modelio LED Karoliukai COB
Režimo Jungiklis Aukštos/Žemos
Zoom No
Židinio Nuotolis Nesureguliuotų
Prekės Pavadinimas KH-LITEC
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Fotoblykstės & Fakelais fakelas
Paramos Dimeris Vieną failą
Juoda Žibintuvėlis LED Lanterna Usb Įkrovimo Žibintuvėlis
Sertifikavimo ce
galingas žibintuvėlis led įkraunamas žibintuvėlis
Įkroviklis Įkrovimo
Funkcija Sunku Šviesos
Sniegas 800
Elemento Tipas Žibintai
Nešiojamų Lempos žibintuvėlis
spalva juoda
LED Žibintuvėlis Drop laivyba
Atsparus vandeniui Taip
Korpuso Medžiaga ABS
Galia 10W
Fakelas Žibintuvėlis Darbinis Šviesos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų