Vyrų Juosmens Treneris Korsetas Sauna Neopreno Kūno Shaper Bako Viršuje Pilvo Riebalų Degintojas Lieknėjimo Prakaito Vest Svorio Faja Shapewear

€8.13

€16.27

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas

PARUOŠTAS SAUNA PRAKAITO:Šis 2-in-1 liemenė ir liemens kartu vyrams yra pagamintas iš neopreno ir poliesterio sintetinių medžiagų,kvėpuojantis ir reguliuojamas,lankstus, pakankamai judėti.Įgyvendinant šią juosmens treneris vyrai prieš jūsų naudojimosi kasdieninį gali padėti jums mesti papildomą vandens kiekį, svorį ir išlaikyti kūno šilumą sudeginti daugiau kalorijų.Taip pat šis kūnas shaper vyrų pirtis prakaito svorio treniruotės liemenė gali jus šilta šaltomis dienomis.LENGVA ĮDĖTI IR IŠJUNGTI:Modernizuotos neopreno kūno shaper su užtrauktuku yra lengva įdėti ir kilimo.Faja neopreno hombre padėti puikiai kontūro savo kūno, patogi forma tinka ir jūsų pečius tiesiai.Geras suspaudimas marškinėliai vyrams svorio!GERIAUSIA WASIT TRENERIS LIEMENĖ:Burn pilvo riebalai neopreno juosmens treneris vyrams, kurių juosmens treneris yra visiškai liemenė modelis tikslai, pagrindinės jūsų pilvo srities,plius išorinis reguliuojamas diržas, kad ups jūsų termogeninis energijos ir flattern pilvo, kurie padės jums dirbti iki intensyvus prakaito ir sąsiauris svarų efektyviau.TINKA VISOMS PROGOMS: liemenė s suspaudimas gali priploti pilvo riebalų ir pilvo,pataisyti savo laikyseną ir padeda jums prakaitas, greitai, riebalų deginimas, ir pilvą kontrolės,vyrų juosmens treneris suteikiama kategorija "svorio metimas" karšto neopreno korsetas kūno shaper gali būti dėvimi pagal visų rūšių marškiniai ar shaperwear.Tai gerai veikia,sporto salė,žaisti krepšinį ir pirtis,labai efektyvi mankštos priemonė vyrams visų formų ir dydžių.PATENKINTI KLIENTŲ APTARNAVIMAS:Mūsų tikslas yra teikti patenkintas patirtis visiems klientams,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra problema, apie tai neopreno lieknėjimo shapewear,mes padėsime jums nedelsiant.

Atnaujintas užtrauktuko Dizainas

Atnaujintas neopreno kūno shaper su užtrauktuku yra lengva įdėti ir kilimo.priploti pilvo riebalų ir pilvo,ir pataisyti savo laikyseną.Geras suspaudimas marškinėliai vyrams svorio!

Plius Išorinis "Velcro" Dizaino

Plius išorinis velcro, kad ups jūsų termogeninis energijos ir flattern pilvo, kurie padės jums dirbti iki intensyvus prakaito ir sąsiauris svarų efektyviau.

Kvėpuojantis Neopreno Medžiaga

Tai pirtis liemenė vyrams yra pagamintas iš neopreno ir poliesterio sintetinių medžiagų,kvėpuojantis ir reguliuojamas,lankstus, pakankamai juda, padeda jums prakaitas greitai.

Atsiliepimai

Mes siekiame 5-žvaigždučių paslaugas, nurodant, iš anksto mūsų politikai, mūsų laivybos norma & mūsų siuntimo dažnį.Jei jums buvo malonu su šiuo sandoriu, prašome reaguoti su visų 5 žvaigždučių!Jei nesate patenkintas mūsų daiktų,prašome susisiekti su mumis.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Siekiant, kad jums kurių laimingas pirkinių kelionę mūsų parduotuvėje ir išvengti nemalonių aftersale klausimų, prašome užtrukti keletą minučių perskaityti keletą patarimų.Laukiame jūsų susisiekite su mumis žinute arba elektroniniu paštu!Pristatymas 1. Mes siūlome Nemokamas pristatymas: www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Kinija Paštu, Oro Paštu.Express Pristatymas: DHL, "Fedex", Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kaip įprasta, mes siūlome Nemokamas pristatymas laivas www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas, jei norite siųsti Kinija paštu, Oro Paštu, ePacket, pls skelbimas mums. 3. Pagal ePacket: Paprastai, mes numatytasis laivas ePacket, kad JAV ir RUSIJOS, padės trunka apie 10-30 Darbo dienų pristatymas. 4. Pristatymas į Kanada,AUSTRALIJA, UK, bei kitų Europos šalių trunka apie 25-45 darbo dienų. 5. Jei jums reikia elementą skubiai ir norite, kad laivas Express Shipping, kai jus, kad, Prieš jums mokama, pls Susisiekti su mumis Express Pristatymas, mes Apskaičiuoti Express laivybos išlaidų už jus, ir pridėti, kad, tada jūs galite atlikti mokėjimą. 6. www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas, kaip įprasta, maždaug 25~50 darbo dienų. 7. Kinija Paštu, Oro Paštu, kaip įprasta, užima apie 20~35 darbo dienas. 8. ePacket, kaip įprasta užtrukti apie 7-25 darbo dienų. 9. DHL, "Fedex", kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos. 10. TNT, Aramex, UPS, kaip įprasta, maždaug 2~7 darbo dienos. 11. EMS, kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos.Mūsų darbo diena, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir nuo 9 am iki 6 pm.Laivas iš JAV: 1.Prekės bus išsiųsti per 24 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Laivų, iš KN: 1.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Mes atkreipti dėmesį į jūsų, kad jūs laiku, tačiau nereikia nerimauti, jei jis pasirodo vėliau, mes susisieksime su laivybos kompanija palaikyti ryšį su jumis.

Žymos: vyrai kasė rezervuaro viršaus, vyriškos kelnaitės shapewear, swat taktika liemenė, juosmens korsetas, korsetas kūno lieknėjimą, korsetas vyrams, kūnas shaper slim, bodysuit vyrų apatiniai, shaper, pirtis liemenė

Feature2 Paramos pavargęs nugarą ir padeda pagerinti laikyseną
Shapewear4 Vyrai, Sauna Prakaito Vest Rezervuaro Viršaus
Prekės Pavadinimas praleisti moly
Shapewear6 Vyrų Juosmens Treneris Vest Kategorija "Svorio Metimas"
Dydis S/M/L/XL/2XL/3XL
Seksualinio Pobūdžio No
Dizainas 2-in-1 liemenė su užtrauktuku, dvi diržas
Shapewear3 Juosmens mokymo shaper Lieknėjimo viršūnes shapewear
Shapewear Kūnas shaper vyrams/kūno rengyba Diržas/Pilvo diržas
Lytis VYRAI
Shapewear8 limming Sauna Bako Viršuje Treniruotės Marškinėliai
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Veikia/Sporto/Sportas/Treniruotės/Kiekvieną Veikla
Medžiaga Polyester95%, Spandex5%
Shapewear5 Marškinėliai Svorio Juosmens Treneris Treniruotės
Shapewear2 Liemenė marškinėliai abs pilvo Nailono juosmens treneris
Poveikis Riebalų deginimas/Traukinio juosmens/Liekninamasis kūno shaper
Pristatymas Nuo Kinija/Jungtinės Amerikos Valstijos
Feature3 Kvėpuojantis & Elasic medžiaga-pagamintas iš aukštos kokybės nailono/spandex
Elemento Tipas Skustukai
Modelio Numeris 0030
Shapewear7 Neopreno Korsetas Suspaudimo Prakaito Kūno Shaper
spalva Juoda/Pilka/Mėlyna
Funkcija U-kaklo dizainas tinka visų stilių drabužiai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų