2mm 1.6 mm Žemos temperatūros aliuminio srauto miltelinė suvirinimo viela nereikia aliuminio milteliais, o ne WE53 vario ir aliuminio strypas

€7.21

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1.6 mm 2 mm Žemos temperatūros aliuminio srauto miltelinė suvirinimo viela nereikia aliuminio milteliais, o ne WE53 vario ir aliuminio strypas, Kaip naudoti(galite pamatyti video): 1 Žingsnis: Nuvalykite ir polishthe fizinio paviršiaus.2 žingsnis: Ceating pagrindo paviršiaus medžiagos, kol temperatūra laido darbinė temperatūra (380 laipsnių -400 laipsnių, todėl galite pasikliauti tėvų metalo šilumos perdavimo suvirinimas, formos siūlių, neturėtų naudoti liepsna dega laidai, Kai paviršiaus temperatūra netauriųjų metalų yra pakankamai, laidas gali tekėti gerai ir įsiskverbti į metalo indas.3 žingsnis: Kai remontas plonas aliuminio, kaip ilgai, kaip aliumininiai netauriųjų metalų šildomas iki darbo temperatūros, ir tada naudoti laidus ir atgal trinties lydymosi formos siūlės, tik su metaliniu šepečiu išlydyti suvirinimo viela suvirinimo ne siūlės.4 žingsnis: Usepropane dujų suvirinimo mažus daiktus, naudoti pramoninių dujų ar indukcinio šildymo prietaiso šilumos ir suvirinimo didelis objektas, gamtos lėtas aušinimas po suvirinimo Atkreipkite dėmesį: 1. paviršiaus netauriųjų metalų, turi būti švari. 2. netauriųjų metalų temperatūros pasiekti 400 laipsnių, įskaitant procesą, suvirinimo netauriųjų metalų temperatūra turėtų būti palaikoma 400 laipsnių, o temperatūra gali būti aukšta arba žema.Funkcijos: 1. Suvirinimo poveikis yra geros: jos suvirinimo poveikis yra pilnas, sklandžiai!Padedant vidaus milteliai.Su žemos lydymosi taškas, geras takumas, kietumas ir ištvermė, gera sandarinimo.Nereikia naudoti kitų srautas milteliai. 2. Tiesiogiai naudoti: nereikia jokių srautas poweder, atidaryti paketą, kuris yra naudojamas!Labai patogu!Lengva suvirinti. 3. Suvirinimo: firsst naudoti švitriniu popieriumi, kad lenkijos žalvario ir aliuminio vamzdžių suvirinimo dalys (turi valyti metalo paviršiaus dažų, oksidas, naftos ir kt.), juda ginklą būti šildomas tolygiai suvirinimo dalys, ir tada toliau naudoti elektrodas turi būti suvirinti, Kai temperatūra pakyla iki 360 laipsnių, vario ir aliuminio suvirinimo strypas, kad ištirptų ir tolygiai į bendrą,Išimkite degiklį po suvirinimo yra pilnas, laukia aušinimo yra GERAI.Tolesnis gydymas po aušinimo, fliuso likučių yra matomas, bet ne korozinis, ne higroskopinis ir tvirtai pritvirtintas.Naudojimas :

Gali būti naudojama įvairių šilumos šaltinių, pvz., propaną, oksi acetileno ir pan.Žemos temperatūros aliuminio suvirinimas, gali suvirinimo beveik visas baltas metalas, įskaitant aliuminio, aliuminio, ketaus, aliuminio, aliuminio-magnio lydinio ir panašia suvirinimo tarp pirmiau minėtų metalų, net už sunkius korozijos ar naftos taršos iš balto metalo, ir net, kad negali būti suremontuotas Aliuminio lydinys gali būti taisomas.Taikomos pirminės suvirinimo operatorių iš visų pusių suvirinimo, tik nedidelis šildymo prietaisas, po suvirinimo siūlės stiprumas paprastai yra didesnė nei koncentracija, netauriųjų metalų pati, gali suprasti, kad dujų suvirinimo operacijos.

1. Jei užsakymo vertė yra pagal USD5, jis bus siunčiamas www.dazasvydziomusiai.lt užsklanda pristatymo ar paprastu paštu (ne stebėjimo informaciją), jei paketas neteikia 70 dienų , mes išsiųsti jūs arba grąžinti jums .

2. Prekės bus siunčiamas ePacket, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, www.dazasvydziomusiai.lt strandard/premium pristatymas po apmokėjimo daroma.

3. Jei turite specialių reikalavimų dėl pristatymas, prašome palikti pranešimą kai jums užsisakyti.

1. Jei produktas grįžo į jav dėl saugumo patikrinimo, mes išsiųsti jį kaip įmanoma greičiau.

2. Visa grąžinamoji išmoka bus duoti, jei sklypas yra pažeistas arba trūksta transporto.

3. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis tinkamą paketą.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų parduotuvėje, taip pat kitiems klientams!

Mes siekiame teikti aukščiausio paslaugų ir produktų, kad mūsų klientai,tai padės mūsų diena, jei jums palikti 5 ŽVAIGŽDUČIŲ ATSILIEPIMUS apie mūsų produktas!Ji taip pat bus naudinga ir kitiems klientams.

Jei esate nepatenkinti mūsų produktas ar paslauga, bet kuriuo būdu, prašome siųsti sms arba email su mumis tiesiogiai, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Nes mes desime visas pastangas, 100% PASITENKINIMO!

Q: aš esu perpardavinėtojas, galiu gauti didmeninę kainą?

A: Jei jūs norėtumėte pirkti didelį kiekį, jūs esate labai sveikintinas susisiekti su mumis, mes suteikiame jums mūsų geriausias kainos.

Žymos: srauto praeities, braze lazdele, suvirinimo fliusas, 2mm suvirinimo strypas, lydinio suvirinimo, bga srautas, sprendimas suvirinimo fliusas šerdimi lazdele, aliuminio srautas, 2mm aliuminio viela, aliuminio viela

Prekės Pavadinimas unikalus sprendimas
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas pavasarį

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų