Lubų Apšvietimo Judesio Jutiklis/Žmogaus indukcijos Smart PIR led lubų šviesos Šviestuvas Vonios kambarys Altoriaus Laiptų, Balkono Lubų lempos

€3.78

€7.56

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Specifikacija

Paviršiaus Sumontuoti LED Lubų Lempos PIR Judesio Jutiklis Naktinis Apšvietimas 12/18W Modernių Lubų Žiburiai Įėjimas, Balkonas Koridoriaus Įtampa:AC180-265V Led lustas:SMD2835 Medžiaga:PC+ ABS Colortemperature:6500K, IRC:ge80 Šviesos efektyvumas :ge95 Garantija:1 Metai Jutiklio diapazonas:3-5M Uždelsimo laikas :30-60S

Funkcija

1.Paprastesnio dizaino.Šiuolaikinės lempa kambarį apšvietimas 2.Plonesni - 35mm thicknees, itin plonas .Taupant jūsų erdvę. 3.Lengva įdiegti.Tik du veiksmus baigė montavimas 4.Energijos taupymas, veikia tik tuomet, kai žmonės tamsoje, ir jutiklio diapazonas. 5.Labai convient.Pagrindo ir lempos kūnas yra atskirtas ir sukurta, pakeitimas yra patogus

Prekės informacija

1.Lengva įdiegti arba pakeisti

Labai lengva baigė montavimas,pagrindo ir lempos kūnas yra atskirtas ir sukurta, pakeitimas yra labai convient

2.Ne esay gauti sugadintas

Ar turite panašių rūpesčių kaip ponia ?Mūsų packge yra labai gerai ( asmuo, kuris yra 65KG stovi pakuotės ), tai yra naudinga, siekiant išvengti bet kokių demage metu vežimo .

3.Energijos taupymas

Jis veikia tik tada, tik tada, kai žmonės drakness ir savo jutiklių asortimentą.Po to, kai jūs iš savo jutiklio diapazonas , jis bus užtrukti 30-60 sekundžių, tada išsijungia automatiškai.

Radaro jutiklis Žmogaus jutiklis

Radaro jutiklį, yra labai jautrus ir skverbiasi, bet tai nėra geriausias pasirinkimas namų.Kai jūs naudojate Radaro jutiklis lempos.Tu turi šių problemų ? 1.Gyvūnų pass, šviesos įsijungia automatiškai.Blogai!!! 2.Kai jums likti miegamasis, Balkonas arba Koridoriumi, lempos įsijungia automatiškai.Blogai!!!

4.Labai convient savo kasdieniame gyvenime

Ar turite panašią situaciją, į kairę įvaizdį?Jaučiasi Bejėgiai ir inconvient į darness.(Susirasti savo raktus įėjimas , pamiršti išjungti lemputę, balkonas arba Koridorius, ect).Ši šviesa būtų naudinga jūsų daliy gyvenimą.

5.Taupant jūsų vietos,super plonas

Storis tik 35mm

Programos

Klientų atsiliepimai

Atsiliepimų & Po paslauga

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.Dėl grįžimo ,5 žvaigždės komentaras = $2 kuponas Jei yra problemų su jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčas, arba palikti mums bet kokį neigiamą atsiliepimą arba 1 2 3 žvaigždutės.Mes jums dirbti savo problemas su geriausią sprendimą, išsiųsti ar grąžinti pinigus galėtų būti.

Pristatymas

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu,) Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. -Pristatymas bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/EMS/UPS/FEDEX/DHL ir t.t.

Kokybės Užtikrinimas

1.Produkto sertifikavimas

2.Saugos paketas

3.Produkto testavimas kol siunta

Žymos: užduotis žibintai, raudonas medis, lempa led, lamparas techo, led rgb wifi xiaomi, led, led varžtas, alavo lubų šviesos, vonios kambarys rožinė, vonios kambarys lempos

IC vairuotojas nėra mirgėjimo akyse, rūpestinga darbo stabili ilgesnį gyvenimą
Savybės Super Plonas
Korpuso Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Apdaila PC
Garantija 1 Metai
Montavimas Naujas atvykimo, tik reikia dviejų žingsnių
Įdiegti Stilius Paviršinės montuotės
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Stilius Modernus
Šviesos Šaltinis Energijos Taupymas
Prašymas 其它
Medžiaga PVC/Plastiko
Akrilo umbra Stiprus šviesos perdavimo minkšta šviesa
Technics Padengtą
Jungiklio Tipas NĖRA
Modelio Numeris Šviesa
Įtampa 220V
Yra Pritemdomi No
Spinduliuojantis spalva 6500K Šalta Balta
Šviesos šaltinių skaičius 15~20
Sertifikavimo ce
Apšvietimo Srityje >30square metrų
Storis 40-45mm
Yra Lemputės Įtraukti No
Pagrindo Tipas NĖRA
Maitinimo Šaltinis AC
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų