HeyMamba Europos Metalo Žvakių Laikiklis Aukso, Sidabro Žvakidės Vestuvių Papuošimas Žvakės Stovi Namuose Juostos Apdailos

€3.85

€4.28

-10 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!Sveiki atvykę į Didmeninės ir Paklausti kainos.Sveiki OME piešimo ir mėginių tyrimus.

Prekės Informacija

Tealight Žvakių Laikikliai Medžiaga: Metalas Spalva: Aukso/Skiedra Pakuotė: 1 vnt. x Žvakių Laikiklis PARAMA: Mažmeninė/Didmeninė/OEM/Vartotojo/Dropshipping Pastaba 1: 1 Colis=2,54 CM; 1 CM=0.39 Cm.2 pastaba: Dėl skirtingų gaminti partijomis, gali būti nukrypimas 0,5-1,5 CM elementus.3 pastaba: Spalvos jūsų kompiuterio moniter gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto spalvų, priklausomai nuo jūsų ekrano nustatymų.

ATSILIEPIMAI

Nes jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,Prašome palikite 5 žvaigždučių reitingą, Jei mes neturime pakankamai gera, kad jums nebus patenkintas vietą, prašome informuoti mus, kad mes padarysime geriau.Prieš produkto išsiųstus,Mes buvo kruopščiai tikrinami, siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauna neapgadinta prekių.Tačiau ilgiau pristatymo laikas, prekes,neišvengiamai ;lūžimo;deformacijos;įbrėžimų,broken ir taip toliau,jei tie atsitikti,Pls susisiekti su mumis.Mes jums tirpalą per 48 valandas. (Geriausias būdas susidoroti su problema, bendrauti,Prašome suprasti)

Q&A

1. Pardavėjas paramos, pritaikymas ir didmeninės arba lašas laivybos ?Pritaikymas užsakymai: susisiekite su mumis Didmeniniai užsakymai: prašome susisiekti su mumis ir gauti didmenines kainas.Drop laivyba užsakymai: prašome palikti pažymi, lašas laivybos užsakymus jūsų užsakymą,todėl mūsų colleauge galėtų pamatyti kad ir nebus įtraukti sąskaitą faktūrą ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2. Kaip man tai padaryti, jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar mažiau, ar man nepatinka tai?Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš rašant apžvalgą ar darbo ginčą.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų. 3. Nėra jokių muitų mokesčių?Tai yra pagrindinė pareiga piliečiams mokėti mokesčius pagal vietos teisę.Prašome atkreipti muitinės, mokesčių, atsižvelgiant į vietos politiką.Ačiū!

Žymos: lempos blizgesį, jarron žvakių laikiklis kristalų, votive žvakės laikikliai žvakės, candelabro šalis, zito, žvakidė vestuvių, candl turėtojas, žvakidė šiaurės, juoda žvakidė, krano dekoras

rankų darbo Taip
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Europa
Atitikimo Žvakė Stick
Naudoti Vestuvėms
Tipas žvakidė turėtojas
Taikoma scena Vestuvių/Home/Baras/Šalies Apdaila
Funkcija Atitikimo Taurės Žvakė
Modelio Numeris FH014
Prekės Pavadinimas HeyMamba
Metalo Tipas LYDINYS
spalva Sidabro/Aukso

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų