Originalus "Logitech" G304 / G305 Lightspeed Wireless Gaming Mouse , HEROJUS Jutiklis, 12,000 DPI, Lengvas, 6 Programuojami Mygtukai

€32.92

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pastaba: AA baterijos nėra įtrauktas.

Originalus "Logitech" G304 / G305 Lightspeed Wireless Gaming Mouse, HEROJUS Jutiklis, 12,000 DPI, Lengvas, 6 Programuojami Mygtukai, 250h Baterija

LIGHTSPEED BELAIDŽIO VISIEMS

G304 yra LIGHTSPEED belaidžio žaidimų pelės, skirtos už rimtus su naujausių technologijų naujoves, už prieinamą kainą tašką.Tai naujos kartos belaidžio ryšio žaidimų, dabar pasirengęs bet ir kiekvienas žaidėjas.

HEROJUS JUTIKLIS

MAX 12,000 DPI

6 MYGTUKAI

PILNAI PROGRAMUOJAMOS

1 ms

ATASKAITA NORMA

HEROJUS JUTIKLIS

HEROJUS yra revoliucinis naujas optinis jutiklis, sukurta " Logitech G pristatyti klasės lyderio veiklos ir iki 10 kartų energijos vartojimo efektyvumą (lyginant su ankstesniais leitenantas).HEROJUS jutiklis užtikrina itin tikslų ir nuoseklų veiklos su nuline išlyginimo, filtravimo arba pagreitis nuo 200 iki 12,000 DPI.G304 gali išsaugoti iki 5 profilių su iki 5 DPI lygiai kiekvienam ant borto atminties.1

BELAIDŽIO LIGHTSPEED

Per " end-to-end inžinerijos ir dizaino, Logitech G sukurtas tvirtas belaidis sprendimas, siekiant išspręsti pagrindines problemas, latency, stabilumą, ir ryšiai su išor. prt.Galutinis rezultatas yra LIGHTSPEED, pro-grade belaidis sprendimas, kad pasiekia laidinio-kaip spektaklis.

ULTRA-ILGAS BATERIJOS VEIKIMO LAIKAS

Per " end-to-end inžinerijos ir dizaino, Logitech G sukurtas tvirtas belaidis sprendimas, siekiant išspręsti pagrindines problemas, latency, stabilumą, ir ryšiai su išor. prt.Galutinis rezultatas yra LIGHTSPEED, pro-grade belaidis sprendimas, kad pasiekia laidinio-kaip spektaklis.

ULTRA-LENGVAS

Prie " Logitech G, bevielė žaidimų pelės nebūtinai turi būti sunkus.G304 yra labai lengvas, ateina tik 99 gramus, tapo įmanoma dėka lengvas mechaninis dizainas ir itin efektyvus baterijos naudojimo.

6 PROGRAMUOJAMI MYGTUKAI

G304 pirminės jungikliai, ir kairėje, ir dešinėje, yra skirti 10 milijonų paspaudimų.G304 taip pat turi artimųjų spustelėkite, DPI, mygtukas ir du šoniniai mygtukai, kurie gali būti užprogramuotas jūsų pageidavimus, naudojant " Logitech G CENTRU.

MECHANINĖ MYGTUKĄ ĮTEMPIAMŲJŲ

Mechaninė mygtuką tempimo atskirti mygtukai pagerina suderinamumą kairės ir dešinės pirminės pelės mygtukų ir padeda sumažinti jėgą, reikalingą spausti.Tai lemia trapumą, patikimas mygtuką atlikti galite priklauso nuo to, į net labiausiai intensyvių žaidimų sesijų.

ŽAISTI BET KUR

Patvarus, lengvas dizainas su maža pėdsaką ir built-in USB nano imtuvas, sandėliavimo, kad G304 puikus kelionių kompanionas.

12,000 MAX DPI NULIS LYGINAMOJI, PAGREIČIO, FILTRAVIMO 1 ms ATASKAITA NORMA FIZINĖS SPECIFIKACIJOS Aukštis: 116.6 mm Plotis: 62.15 mm Gylis: 38.2 mm Svoris: 99 g STEBĖJIMĄ Jutiklis: HEROJUS™ Rezoliucija: 200 – 12,000 DPI Nulis lyginamoji/greitėjimo/filtravimas Maks.pagreitis: > 40 G (Išbandyta "Logitech" G240 Gaming Mouse Pad) Maks.greitis: > 400 IPS (Išbandyta "Logitech" G240 Gaming Mouse Pad) REAGAVIMĄ Belaidžio ataskaita greitis: 1000 Hz (1ms) Belaidė technologija: LIGHTSPEED Belaidžio Mikroprocesorius: 32-bit ARM ILGAAMŽIŠKUMAS PTFE Metrai: 250 km diapazonas (Išbandyta "Logitech" G240 Gaming Mouse Pad) BATERIJOS veikimo laikas (BATERIJOS veikimo laikas GALI SKIRTIS, atsižvelgiant Į VARTOTOJO, BATERIJOS IŠSIKROVIMO CHARAKTERISTIKOS IR SKAIČIAVIMO SĄLYGOS) 250 valandų KITOMIS FUNKCIJOMIS Borto atmintis: 1 profilis Mechaninė Mygtuką Tempimo Sistemos REIKALAVIMAI Windows® 7 " ar naujesnė versija macOS® 10.11 ar vėliau "Chrome" OSTM USB prievadas Interneto prieiga Logitech G HUB (pasirinktinai)

Į LAUKĄ

G304 Žaidimų Pelės ( AA baterijos nėra įtrauktas) LIGHTSPEED™ USB imtuvas Vartotojo dokumentacija

Žymos: logitech mx master 3 papildomi, pelės, g304 logitech, mause sem fio, lqs žaidimų pelės, lagitech g pro, žaidimo pelės, "logitech", g305 logitech, "logitech" pelės

DPI 12000
Bendras svoris 99g
Skaičių Mygtukai 6
Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Tipas 2.4 Ghz, Belaidis
Ranka Orientacija Teisė
Maitinimo Tipas Baterija
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas "logitech"

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų