Caline CP-31/CP-72 Wah/VOL Efektu Pedalas Naudoti Gitaros ar Boso Wah/Garso Gitaros Pedalas Poveikį, Gitaros Priedai, Tiesa Apeiti

€41.17

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

CP-31 Wah/VOL Efektu pedalas Naudoti Gitara

Tai atnaujinta versija, juoda Wah/TŪRIO Poveikį pedalą.

Karšto Prieskoniai yra puikus skambėjo Wah Pedalas iš Caline, kuri leis jums gauti tų klasikinių funky wah tonus.Tai neįtikėtinai lengva manipuliuoti jūsų pėdos, siekiant gauti tikslią wah tonai norite.Labai galvoti apie tai pedalas yra jos mažas pėdsaką.Tai panašaus dydžio, standartinis gitaros pedalas todėl nėra užimti per daug vietos jūsų paminą.

Paspauskite footswitch, galite įjungti garsą režimu.Su šiuo pedalų funkcijas kaip standartinis apimties pedalą.Galite diktuoti minimalų kiekį su garso valdymas šone pedalą.

Yra jungiklis, kuris valdo galios on/off.Pedalą jaučiasi labai gerai pagaminti ir patvarus.Tiesa, apeiti ir veikia nuo 9v maitinimo.

Savybės:

1. Maitinimo įtampa: 9V DC centras neigiamas

2. Srovės suvartojimas: 15mA

3. Gaminio Matmenys: 13.5x7.0x5.5cm

4. Svoris:0.38 kg

CP-72 Bass Wah/Garso efekto pedalas, Naudoti Bass

Į wah/vol pedalo pristato abiem puikus wah atsako kartu su garsumo funkciją,viskas per mažas, kompaktiškas pedalo puikiai tinka jūsų pedalboard.Tai labai kompaktiškas ir daug trumpesnis nei standartinis wah arba volume pedalas.Jis neturi būti ilgas, kad gauti pajusti,jog tai labai lengva manipuliuoti, siekiant gauti tikslią wah tonai norite.

Paspauskite footswitch norėdami įjungti garsą režimą ir pedalo funkcijas kaip standartinis apimties pedalą.Ji gali būti naudojama arba švarus, arba įgyti parametrai.

Mian Savybės :

1,Wah wah režimą ir tūrio režimą 2-in-1.

2,melodija wah grindžiamas originalus crybaby atsakymą.

3,Aktyvų apimtis režimu, neprarandant tonas.

Savybės :

1,Tiesa bypss dizaino,su aliuminio lydinio korpusas

2,Maitinimo įtampa : 9v dc centras neigiamas

3,Srovės suvartojimas : 30mA

4,Produkto matmenys : 13.5*7*5.5 CM

5,Svoris : 0.35 kg.

Žymos: bass poveikis, dėl gitaros stovas, 9v gitaros pedalas, maitinimo, wah pedalas, pjezo bass pedalas, gitara pedalboard, juoda overdrive, failo gitara, poveikis gitaros pedalas, dan elektriniu bosu

spalva Violetinė
Tipas Poveikis
Prekės Pavadinimas Caline
Modelio Numeris CP-31/CP-72
Funkcija Wah/VOL Efektu pedalas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų