Maršrutizatorius talpinimo Sienos talpinimo Platus Stilingas Virtuvės Šeimos KTV Lengva Surinkti Baltos Vietos Taupymo Aukštos Klasės

€15.88

€21.18

-25 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Spalva: Balta

Medžiaga: plastikas

Gaminio dydis: 59*23.5*3.5 CM

Medžiaga: Žalia aplinka, draugiškas didelio tankio lapas, netoksiška ir smellless, sveikas,vandeniui, moistureproof, mouldproof, nr. išblunka spalva;su savo dideliais guolių pajėgumą.

Lengvas Įrengimas :Paprasčiausiai raskite laikymo ir naudojimo sąlyga aparatūros pakabinti sienos, montažinė plokštė ant sienos.Apvalus kampe anti-susidūrimo dizaino, funkcionalus ir tinka bet kurioje patalpoje.

Smart laidas skyle ir saugos apvalaus kampas: Įrengtas su kabeliu skylę dizainas slepiasi nepatogus kabeliai ir laidai, padėti išlaikyti visi tvarkingai organizuotas ir pasiekiamas.

Platus taikymas: TELEVIZIJOS reikmenys, WiFi Maršrutizatorius, TV Box, Set Top Box, ir kitais TV priedais,Tinka bet kur aplink namą, kambarį, studijų, miegamasis, virtuvė .

Pridėti papildomas sandėliavimo, tai atbrailos gerai dera su bet kokio dekoro, tai būtų modernus, kaimiškas ar šiuolaikinis.

Pakavimo sąrašas:

1*Set-top box stalčiuko

1*Varžtų pakuotė

Žymos: pjovimo medienos malūnas, už maršrutizatoriaus lentynos, virtuvės organų, krepšelis malkos, mediniai bulvių laikymo, garažas, sandėliavimo patalpos, sienos lauke sodinamoji, maršrutizatorius lentynos, lauke maršrutizatorius, blizgučiai string

Prekės Pavadinimas STOOG
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Kilmės KN(Kilmės)
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Nėra. Pakopų Dvigubas
Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris maršrutizatorius saugojimo dėžutė
Dydis L
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Naudoti Garažas
Medžiaga Mediena
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų