Velykų Gnome Beveidis Katytė Nykštukė Lėlės Dovanos, netoksiški, nekenksmingi minkšta Medžiaga, Puikus Formos Lengva Naudoti Puikus Dekoro

€3.81

€5.44

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: Easter bunny lėlės yra pagamintos iš poliesterio pluošto, netoksiški ir nekenksmingi, minkšta, nėra lengva išnyks ir deformuoti, labai tinka Velykų.Tai geriausia gimtadienio ar atostogų dovanų artimiesiems, draugams ir vaikams.

2、Mielas Forma: Pridėti šį cute Velykų nykštukė jūsų darbalaukio dekoracijos pridėti apledėjimo ant torto pavasarį dekoracijas.Šį Velykų gnome taip pat naudoja pliušinis audiniai ir įdomių spalvų, kuris taip pat yra stilinga dovana.

3、Lengva Naudoti: nereikia įdiegti ir išlaikyti, jūs galite įdėti šį stovi nykštukas ant lentynos, kaukes ar namų stalo, gyvenamasis kambarys, miegamasis ir kitose vietose, kaip Velykų dekoracija įdomus.

4、Puikus Papuošimas: Šie mažieji lėlės gali būti puikiai dekoruoti viduje ar lauke, taip pridūrė, spalvingas peizažas į įvairius festivalius ir vakarėlius.Jie yra būtini, papuošimai Velykų.

5、Platus Panaudojimas: Ne tik gali būti naudojamas Velykų apdailos lėlės, bet ir šalys, šventės, vestuvės ir kitoms progoms.Ji taip pat gali būti skiriamas vaikams, kaip kūrybinės dovana.

Savybės:

1. Šis mielas beveidis lėlė yra puikus būdas sukurti žavesio dėl savo Velykų šalis.

2. Jūs galite įdėti ją ant stalo, ant TV prie durų, ant stalo ir ant staliukas.

3. Geras pasirinkimas Velykų šventės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Spalva: violetinė, mėlyna, rožinė

Matmenys: apie 13x26 cm/5.12x10.24inch

Pakavimo Sąrašas:

1 x Beveidis Easter Bunny Lėlės

Pastaba:

1. Rankinis matavimas, prašome leisti paklaida 1-3 mm, ačiū.

2. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat kaip paveikslėlyje.

Žymos: dekoro velykų, 3 velykų apdaila, nykštukas vaisių, vyrai katytė, Gimtadienio Dovana, aš tave myliu, easter bunny dekoratyvinis, didelis kalėdų gnome, sodo gnome, tuščias atgimsta

modelis Animacinių filmų gyvūnų
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių
Modelio Numeris Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų