Tuya Smart Gyvenimo APP "WiFi" -IR Télécommande IR Hub "Wi-Fi" (2,4 Ghz) Activé Infrarouge Télécommande Universelle Supilkite Climatiseur

€3.37

€4.37

-22 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

PROGRAMA:tuya/smart gyvenimo

Kontrolės IR aparatai su Tuya Smart App "arba" Smart Gyvenimą Programą bet kur bet kuriuo metu.Paversti savo pagrindiniu namų į pažangų ir padaryti gyvenimą protingiau ir patogiau.

Palaiko 50,000+ IR (38KHz IR tik ne RF) kontroliuojamas, įskaitant savo Kondicionierius, TV, TV Box, DVD, Audio, Asmeninio Vaizdo Rašytuvo, imtuvas ir daugiau.

Su dideliais IR duomenų bazę, kuri apima 98% IR nuotolinio valdymo funkcija, ji gali būti automatiškai atnaujinama debesis.

Suderinama su Alexa/Echo, "Google" pradinis balso kontroliuoti savo TV, STB, Kondicionierius ir Ventiliatoriai.Tik palaikymo 2.4 G WiFi.

Sužinokite savo "PASIDARYK pats" ir SPINDULIŲ nuotolinio valdymo pultelis, jei aparato modelio nėra.Galimybė programuoti savo funkcijų, jei tam tikrus debesis duomenų nėra.

Savo ruožtu visiems IR nuotolinio valdikliai į vieną APP išmanusis telefonas/tabletę(Maks.Skaičius nuotolinio valdymo pultelį galite kopijuoti yra neribotas).

Jūs niekada negali būti bothered trūksta nuotolinio valdymo pultelis, atsisveikinti į chaosą, ir palaikyti nerūpestingą gyvenimą!

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas:Wi-fi-IR Universalus Nuotolinio

Paramos platforma: "Android", "ios"

Diapazonas apima:360 °

Galia:DC 5V/1A

IR Dažnio:38K

WiFi paramos:2.4 g 802.11 b/g/n

Pakuotė:

1*WiFi-IR Universalus Nuotolinio

1* USB Kabelis

1* Naudotojo Vadovas

Pastabos:

Pastaba: a, Prieš pridėdami šiuos tipas , įsitikinkite, IR yra arti jūsų prietaiso be nieko tarp jų abiejų.

b, Centrinis didžiausias atstumas: 10m(ne prie sienos)

Žymos: tuya lempa nuotolinio valdymo, pereiti tuya, namų smart, pritaikyti wifi, perjunkite wi-fi, wifi kištukinis temperatūros jutiklis, smartthings hub alexa, durų tuya smart, striukė gyvenimo, zigbee

Diapazonas Apima 360 °
Įėjimo Galia DC 5V/1A
WIFI Palaikymas 2.4 G 802.11 b/g/n
IR dažnumas 38k
Paramos Platforma "Android", "ios"
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris --
Sertifikavimo NĖRA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų