20Pcs/Set Manikiūro Pėdų Priežiūros Failą Miręs Kietos Odos Kaliaus Valiklis Supjaustyti Grandiklis Clipper Pedikiūro Įrankiai Trintuvė Pėdų Priežiūros Rinkinys su langelyje

€8.40

€12.92

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

20Pcs/Set Manikiūro Pėdų Priežiūros Failą Miręs Kietos Odos Kaliaus Valiklis Supjaustyti Grandiklis Clipper Pedikiūro Įrankiai Trintuvė Pėdų Priežiūros Rinkinys su langelyje

Produkto aprašymas:

20 1 profesiją pedikiūro rinkinį siūlome jums puikus sprendimas jūsų kulniukai ir padeda išlaikyti jūsų kojų sklandžiai ir pašalinti negyvas odos ir grubus kaliaus.

--SKLANDŽIAI KOJŲ: Švelniai nulupkite miręs ir grubus odos, sklandžiai kojų ir lenkijos nagus, sumažinti kietas ir krekingo odą, palikite juos sklandžiai, sveiki ir pailsėję.

--PREMIUM IR ILGAAMŽĖ MEDŽIAGA: Pagaminti iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno ir plastiko, kuris yra patvarus, lengvas ir paprastas naudoti.

--SUTAUPYTI JŪSŲ LAIKĄ IR PINIGUS: Su šiuo pedikiūro rinkinį, nereikia nagų salonas, laiko ir pinigų taupymas!Jūs galite juos naudoti sau ar savo šeimai, tinka visiems.

Savybės:

1.Daugiafunkcinis Pedikiūro Įrankių Rinkinys: pėdos priežiūros produktai yra veiksmingai pašalinti kukurūzų, negyvas odos, užsispyręs kaliaus ir stori nagai, saugiai ir neskausmingai, nulupkite miręs arba neapdoroti odos.Paliekant jums su baby-švelni ir minkšta pėdų ir, kad jums patinka įdomus koja rūpinosi.Tinka tiek profesionaliam ir at-home pedikiūro.

2.Aukštos Kokybės,tvirtos ir Patikimos Medžiagos: Mūsų Profesionalus Pedikiūro Rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir ABS medžiagos, patvarus ir tvirtas, kuris suteiks jums patogią ir ilgalaikės vartojimo patirties.Į pedikiūro nagų priežiūros priemonės yra pagamintos iš kokybiško nerūdijančio plieno, siūlome jums patvarus ir ilgalaikis naudojimas patirtis, gera kokybė užtikrina sklandų krašto ir geros tekstūros, graži dovana savo šeimos nariams ir draugams.Pagražinti savo kojomis reguliariai, sumažinti kietas ir krekingo odos ir odos sklandžiai

3.20 1 Pėdų Priežiūros Rinkinys: Manikiūras pedikiūro rinkinys rinkinį sudaro 20 priemonėmis, įskaitant pėdų dildė, odelės stūmikas, pėdų clipper, grandiklis, kaliaus valiklis, odelės valiklis, koja failą, nagų failą, nagų, kojų nagų clipper ir 3 peiliukai ir kt.Ateina su 20 pedikiūro įrankiai trintuvė, galima naudoti įvairias priemones pasiekti geriausių rezultatų, pagal kojų būklę.Jis gali atitinka jūsų skirtingiems poreikiams

4.Nešiojamų ir Patogu: Su plastiko langelį patogu saugoti ir naudoti šiuos pedikiūro rinkiniai.Puikus dydžio ir lengvas, jūs galite jį pasiimti visur, kur jums eiti, didžiosios kelionės ir kasdieniame gyvenime.Gera kokybė užtikrina sklandų krašto ir geros tekstūros, graži dovana savo šeimos nariams ir draugams.Sklandžiai kojas ir lenkijos nagus.

5.Tinka tiek profesionaliam ir at-home pedikiūro, gerai pašalinti kaliaus, kukurūzų, kietos odos, pėdos žievelės, odelės ir pan.Švelniai pašalinti kukurūzų pėsčiomis, nulupkite miręs arba neapdoroti odos sklandžiai kojas ir lenkijos nagus.

6.Ergonomiškas ir Lengvas Dizainas:Su mažas ir lengvas dizainas, laikymas, patogus, lengva valdyti, taip pat gali būti naudojamas vidaus ir lauko darbams.

Pakuotėje Yra ir Naudojimas:

1 x Nerūdijančio plieno rupi failą pirmasis pašalinti kietos odos.

1 x Nerūdijančio plieno bauda failą giliau pašalinti negyvas odos.Dvipusis Pėdų Failą (Juodo ir Nerūdijančio Plieno)

1 x 2-Sided Koja Failą (Juodos spalvos)pašalinti kojų kaliaus, corns ant kojų ar snukio

3 x Ilgas švitriniu popieriumi file divide į grubaus šlifavimo ir bauda, šlifavimo už švelni ir minkšta pėdų sklandžiai, po kaliaus odos pašalinimas.

2x Rožinė švitriniu popieriumi failą nuimkite viršutinį sluoksnį toenail

1x Žalia švitriniu popieriumi failą lenkijos nagus, kad juos sklandžiai

1 x Grandymo peilis pašalina kojų kaliaus.

1 x kojų nagų clipper

1x Nagų Clipper

3 x Peiliukai

1 x Odelės Stūmikas

1 x Odelės Fork

2 x Kempinė Separatorius

1 x Nagų Šepetėliu

1 x Saugojimo plastikinę Dėžutę

Šiltas Pastaba:

1.Prašome laikyti atokiau nuo vaikų, nes abi geležtės ir stūmikas yra labai aštrūs.

2.Prašome švelniai naudoti ir būti labai atsargūs, kai pakeisti nauji peiliai .

3.Rekomenduojame pamerkti kojas į šiltą vandenį 5-10 minučių, minkština odą prieš išimdami koja negyvas odos daro geriau pėdų priežiūros.

.m-o-didelis-visi duomenys .straipsnių-sąrašą .elemento .big-pardavimas .žymeklį .bigsale-icon{ background: url("") centras / 100% no-repeat; plotis: px; aukštis: px; } .m-o-didelis-visi duomenys .straipsnių-sąrašą .elemento .big-pardavimas .žymeklį .pinigai{ color: }

Žymos: elektric pedikiūro failų, pakeisti scholl, balansas masažas, pedicur, pėdų dildė, calentia elektros koja, pedikiūro grandiklis, negyvas odos grandiklis, pomez, pėdų grandiklis

Tinka Profesionalus ir at-home pedikiūro
Nešiojamų Ir Patogiai Su plastikinę dėžutę
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Sumažinti kietas ir krekingo odos
Funkcija 6 Tvirtos ir Patikimos Medžiagos
Geras Pašalinti kaliaus, kukurūzų, kietos odos, pėdos žievelės, odelės
Modelio Numeris Daugiafunkcinis Pedikiūro Įrankių Rinkinys
Dydis 20 in 1 Kit
Funkcija 1 Nulupkite miręs ir šiurkšti oda
3 funkcija Lenkijos nagai
Tipas Ranka, Koja Failų
Medžiaga Nerūdijančio plieno ir ABS medžiaga
2 funkcija Sklandžiai kojų
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Funkcija 5 nešiojamų ir patogu

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų