Jiluxing D13S 12" 4G "Android" 8.1 brūkšnys cam RAM 2G ROM 32G GPS Navigacija, automobilių dvr veidrodis kamera ADAS vaizdo įrašymo WI-fi", "Bluetooth"

€72.44

€144.89

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pastaba: darydami užsakymą, jūs turite dviejų spalvų pasirinkimą: D13S yra su GPS navigacija ir "Android", M912S yra be GPS navigacija ir be "Android"!Prašome atidžiai patikrinti, ar šioje lentelėje

Savybės:

4G Banglenčių Tinklo bet Kuriuo metu, Bet kurioje vietoje

Jei aplink automobilį, nėra wifi interneto naršymas, nereikia nerimauti.Tiesiog pridėkite vieną arba 3G 4G sim kortelė gali padaryti jums prisijungti prie interneto.Tai tinklo dažnio palaikymas : 4G FDD-LTE: B1(2100mhz); B3 (1800mhz). 3G: WCDMA: B1 (2100mhz); B8(900mhz). 2G GSM: B3(1800mhz); B8(900mhz).Daro jūsų dvr, naršant internete, bet kada, bet kur.

1, 12 colių Jutiklinis Ekranas Super Ekranas turite patirties, kaip naudojant mobilųjį telefoną, ekranas didelis, 7.0 colių.Super ekranas rodo,idealiai tinka žiūrėti HD filmus, žaisti žaidimus, naršyti internete ar skaityti grafika, ryškios spalvos, ir pateikiami detalūs žemėlapiai nuomonę, visus 12 colių. 2, Android 8.1 Saldainis sistemų, Quad Core CPU Su SL8541E Aštuonių branduolių 1.5 GHZ didelio našumo procesorius apima Android 8.1 saldainis pažangiųjų sistemų, RAM 2GB / ROM 32GB , tai, kad automobilių dvr veikia daugiau greitai, sklandžiai ir stablely, palyginti su Andorid 5.0. 3 GPS navigacijos Atsisiųsti savo mėgstamą GPS vidinė atmintis, su papildoma GPS antenos, tai dvr suteikia geriausią patirtį, nepriklausomai nuo jų paskirties.Plius, 4G tinklo funkcija , padeda dvr gauti daugiau greitai ir sklandžiai internete GPS navigacija. 4, "Bluetooth" laisvų rankų funkcija Dėka "bluetooth hands-free", "suporavus" bluetooth " tarp dvr ir telefoną,galite skambinti ir gauti skambučius tiesiai iš veidrodžio dvr pati su built-in MIKROFONO ir garsiakalbio. 5, WIFI vietoje, funkcija

Built-in Wi-Fi leidžia palaikyti ryšį kelyje ir greitai naršyti internete.Išskyrus Automobilių DVR prisijungti prie WIFI ir ji taip pat gali būti, WIFI VIETOJE, už kito prietaiso, kai automobilių DVR prisijungti prie interneto 3G/4G sim kortelės.

6, FM funkciją perduoti Ar jums patinka klausytis muzikos, o jūs vairuojate?Ačiū FM perdavimo funkcija, galite sinchronizuoti veidrodis dvr muzikos į savo automobilių garso, su lengvumu. 7, "Full HD" 1080P Vaizdo Aukštesnės kokybės nuotraukas padės nustatyti gyvybiškai svarbią informaciją, pvz., licencijos plokštės, vairuotojo veiksmus ir kelių funkcijų, kurios gali įrodyti savo nekaltumą. 8, Dual vaizdo Įrašymo Vienu metu ir auto grįžtamieji parkavimo peržiūrėti Šį Automobilį DVR yra dvi kameros, kurios leidžia vienu metu filmuoti vaizdo įrašai iš dviejų skirtingų kampų.Kai automobilį Atbuline Pavara, šio automobilio DVR automatiškai perjungti atgal-iki kamera vaizdą su automobilių stovėjimo aikštelė linijos

Su 4G , Multipe Programų ir Pramogų Galimybė, įrenginys palaiko 4G sim kortele, naršant internete, bet kada, bet kur.Prieš jums užsisakyti šį automobilį, dvr, prašome aiškiai patikrinkite, ar jūsų SIM kortelė gali atitikti žemiau tinklo juostų.Jei neturite patenkinti žemiau juostos, ,nereikia pirkti šį Jiluxing D13S. 4G FDD-LTE: B1(2100mhz); B3 (1800mhz) 3G: WCDMA: B1 (2100mhz); B8(900mhz) 2G GSM: B3(1800mhz); B8(900mhz)

"Android" OS 8.1, Quad Core

Keturių branduolių 1,5 GHZ Didelio našumo procesorius apima Android 8.1 išmaniąsias sistemas.tai daro automobilinio dvr veikia greičiau.Galite atsisiųsti visą PROGRAMĄ iš "google play" parduotuvėje.

Su daugiau RAM, 2GB ROM 32GB

Su daugiau RAM ir ROM, prietaisas gali atsisiųsti ir paleisti daugiau app , greičiau ne mažiau kaip 50% viršija dabartinę "android" 5.1 skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai.

Apie GPS navigacijos Detalūs Žemėlapiai su Nemokama Atnaujinimai, 1, gražus 3D paminklų, pastatų,parkų ir kalnai,padės jums rasti savo guolio nepažįstamas sritis.Važiuojant su Sygic GPS Navigacijos yra ir praktiška ir maloni. 2, tikslus atstumas iki kiekvienas manevras ves jus į savo paskirties vietą.Jei praleidote savo ruožtu mūsų pažangų algoritmą, bus nedelsiant perskaičiuoti gauti jums atgal į savo kelią.Naršyti Sudėtingą transporto rūšies keitimo su Lengvumu Jiluxing GPS Navigacijos turi lane assist su junction view, kuri rodo artėjančius sankryžas ir naudoja ryškiaspalviai rodyklėmis nurodykite tinkamą juostą.ir lengvai naršyti sudėtingą transporto rūšies keitimo.Daugiau Informacijos iš pirmo Žvilgsnio įrenginys išlaiko savo vairavimo žemėlapio ekrane visą laiką ir papildomos informacijos, atrodo, kartu.Dėl išsamesnės informacijos tiesiog klauskite arba paliesti ekraną.Kaip jums vairuoti savo maršrutą, Aukštyn, į Priekį, nuolat jus informuoja apie netoliese paslaugų, įskaitant kuro stotyse, ligoninėse .Apie tai, kaip Įdiegti žemėlapius Paramos Europa / Šiaurės Amerika, Pietų Amerika, Pietryčių Azijos ir Artimųjų Rytų žemėlapį (bus įdiegti žemėlapį pagal jūsų nurodytu adresu, tokių kaip: Jungtinė Karalystė, mes įdiegti Europos žemėlapį) Pastaba: Apie žemėlapį, o jei norite atnaujinti žemėlapį, prašome susisiekti su mumis, mes jį įkelti į "Drop box", nereikia atsisiųsti kitų vietų, kitaip jis bus sugadinti originalus žemėlapis.Atnaujinti žemėlapio laikas: kartą per metus .

Žymos: auto dvr veidrodis, gt žiniasklaidos v8, "android" veidrodis, 7 colių android, gps ir automobilių dvr, anstar 4g f 800, dvr veidrodis diktofonas navigator, automobilių brūkšnys kamera 4g android gps navigacijos, android fotoaparatą automobilį, "android" automobilių dvr, baterija bluetooth kamera

ROM 32G
Ekranas IPS
Skaičius Objektyvai 2
Peržiūrėti Kampas 170°
Ekrano santykis 16
Kameros Rezoliucija 1920X1080
Baterijos Veikimo Trukmė Reikia prijungti prie maitinimo šaltinio, ne baterija
Prekės Pavadinimas jiluxing
Galinio Vaizdo Kamera Taip
Originalioje Pakuotėje Taip
Naktinis Matymas Parama
Vaizdo Formatas MOV
Dvi kameros Dvi kameros įrašyti tuo pačiu metu
ADAS Taip, paramos LDWS / FCWS/ FVMA
Kilmės KN(Kilmės)
Chipset Gamintojas SL8541E
Kadrų Per Sekundę 30
Surinkimo Režimas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
4G tinklas dažnių Juosta LTE
Baterija NĖRA
Ekrano Dydis 11.66 colių
Max Išorinė Atmintis 64G
Sistema Android 8.1
Specialios Funkcijos "Bluetooth"
Jutiklinis Ekranas Taip
OSD Kalba Rusų
RAM 2G
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Pikselių 1200Mega
Vaizdo Jutiklis Sony IMX335
GPS logger Išorinis
Video Kodas H. 264
Sąsaja Micro SD/TF
Elemento Tipas Automobilių DVR
Wifi FM

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų