LCD Ekranas Kūno Masažas Ginklą Naudotis Raumenų Elektros Massager Ginklą Galvos Massager Už Kaklo, Kojų ir užpakalinėje Vibratorius Lieknėjimo Formavimas

€5.52

€7.88

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Funkcija:

- Sustingimas ir Skausmas Reljefo: Į massager yra naudojamas sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, skatina kraujo ir limfos apytaką, pagreitinti atsigavimą po fizinio krūvio ir sporto traumų, pagerinti bendrą sveikatą, kūno minkštųjų audinių, ir užkirsti kelią uždegimas, kurį sukelia sukibimas tarp fasciją ir raumenis.

- Šešių Skirtingų Masažo Galvutės: Į massager yra įrengta šešių skirtingų formų masažo galvutės, siekiant padėti vartotojams atsipalaiduoti įvairių kūno dalių.

- Aukštos kokybės Variklis: Į massager priima aukštos kokybės variklis ir turi super šilumai išsklaidyti funkcija.Aukšto tikslumo pelėsių daro mašina, galvos ir kūno sandariai sujungtas.Sklandžiai stumdomas gali efektyviai sumažinti triukšmą darbo metu. 45DB silent masažas.

- Greitas Įkrovimas: Į massager yra įrengta 2400mAh aukštos kokybės ličio baterija, kurį gali dirbti apie 5-6 valandas po kiekvieno nemokamai, ir gali būti greitai įkrauti.

- HD LCD Ekranas: HD LCD ekranas.Jutikliniai mygtukai.Tikslūs ekranas pavaros, vairo ir įjungti. 30 greičių vibracijos reguliavimas.Efektyvus masažas raumenų atsipalaidavimą.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 24*24.5*51mm/9.45*9.64*2.01 į

Naudojimas: bėgimas, sporto įranga, sporto tendencijas, fitneso ir kūno, sveikatos masažas

Amplitudė: apie 12mm/būti 0,47 į

Pavaros: 1-30 failų

Greitis: 1200-3200r/min

Įkrovimo įtampa: 110-240V

Baterija: įkraunama ličio baterija 24V 2400mAh

Naudojimo laikas: 5-6 val.

Įkrovimo laikas: 2 valandos

Ekranas: LCD skaitmeninis ekranas

Pakuotė:

1 * Raumenų Massager

6 * Keičiamos Masažo Galvutės

1 * Kroviklis

1 * Instrukcija

1 * Laikymo Dėžutė

Žymos: dr ho masažas kraujotaką, elektrinis kojų massager apyvartą, vadovas massager kraujo spaudimas, massager elektros kojų kraujotaką, foot massager kraujo apytaką mini, kraujo apytaką massager, kojos massager kraujo, limfos cirkuliacija, kojų kraujo apytaką padidinti, raumenų skausmas kraujotaką kraujo, masažas pirštinės apyvartą kraujo

Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Įstaiga
Standartinė Įtampa 220V
Prekės Pavadinimas ALESHENG

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų