ManHua XAC-A2713 Vandeniui pakabukas kontrolės stotis mygtukas jungikliai(skirti kėlimo ir krovimo paraiškos)

€6.75

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

ManHua XAC-A2713 Vandeniui pakabukas kontrolės stotis mygtukas jungikliai(skirti kėlimo ir krovimo paraiškos)

Aprašymas:

Yra dviejų greičių " kėlimo įrenginių valdymo mygtuką lauke, derinys buitinių aparatų ir prietaisų pramonės technologijų ir užsienio pramonės krano valdymo.Ji yra rodoma absorbcija komponentai, super kokybės medžiagos, dėmesio racionalizavimą mechaninė dizainą, protingą konstrukciją, pažangios techninės charakteristikos; prekės laikyti kelias su rinkos paklausos plėtros multi-mygtuką deriniai kontrolės, daugiau visiškai funkcinis, elektros ir valdymo grandinės leisti bet kurį mygtuką, kad pasirinktumėte kitą derinys funkcijų, taip, kad lengviau kontroliuoti įranga.

Savybės:

Pereiti priima aukštos kokybės plastikų inžinerijos, apvalkalo medžiaga yra patobulintas anti-susidūrimo, ir lengvas; elektros kontaktų yra vario laidus, kontaktinis paviršius yra sidabro-nikelio lydinio, medžiagos, didinti susisiekti gebėjimų bei kontrolės sistemos stabilumą savaitę galios kontrolės sistema.Atsparus vandeniui, plombos ir silikagelio kabelio apvalkalas, viduje geriau dulkėms ir vandeniui funkcija, pasiekti IP65 apsaugos klasę.

Naudojimas:

Šis produktas yra taikoma dulkių, lauko, lietaus ir sniego veiklos aplinką, remiant naudoti elektriniai keltuvai, kranai, lauko konvejerių sistemos, statybos mašinos, kuri turi laidinio elektros nuotolinio valdymo sistema.

Apie Atsiliepimą:

Mieli draugai: Sveiki atvykę į mano parduotuvę, ačiū!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, pardavėjams, jei jus tenkina prekių, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių skatinti, jei nesate 100% patenkintas produktu, būtinai susisiekite su manimi, prašome, tiesiog paspauskite blogas peržiūros.Manau, mes galime išspręsti šią problemą kartu.

Kokybės užtikrinimas:

1.Vienerių metų garantija.

2.Jei prekė yra su trūkumais gavusi, ji turėtų būti per 7days nuo gavimo datos keitimosi naują (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo.Pirmą 1 mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos(iš jav į savo vietą);Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.Vieną mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie, atgal kaip įmanoma greičiau.

5.Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

Susisiekite Su Manimi:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per Trademanager.

Žymos: krano jungiklis, keltuvas mygtukas jungiklis, moterų rankinio manekenas, mat vandens, pakabukas stotis, keltuvo priedai veltiniams, vilna, krano mygtukas jungiklis pakabukas kontrolės stotis, kelmas, keltuvas jungiklis, turino "juventus" rankšluostį

Kilmės KN(Kilmės)
Aplinkos temperatūra NUO -25 °C~ +55°C
Apsaugos Lygis IP65
Mechaninė gyvenimo >1 mln. ciklų
Elemento Tipas Jungikliai
Mygtuko Spalva Raudona Balta Juoda
Funkcijos Vieno Greičio
Maks. Dabartinis 5A
Kontakto Varža Kaip 50mΩ
Prekės Pavadinimas ManHua
Funkcija Mada & Išskirtinį
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris XAC-A2713
Vardinė Įtampa 500v
spalva Geltona
Produkto pavadinimas pereiti pakabukas kontrolės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų