4 Šviesos Režimas 4 Šviesos Režimas USB Įkrovimo Uodegos Šviesos Aukštos Kokybės IPX4Waterproof Dviračių užpakalinis žibintas 330mAh Dviračių Priedai

€2.46

€3.52

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

4 Šviesos Režimas USB Įkrovimo Uodegos Šviesos Aukštos Kokybės IPX4Waterproof Dviračių užpakalinis žibintas 330mAh Dviračių Priedai Feat priemonės:

1.DIENOS MATOMAS TECHNOLOGIJA:ar žinote, kad 75 proc dviračių nelaimingų atsitikimų atsitinka dienos.Tai užpakalinis žibintas jus matomas ne tik naktį, bet ir dieną.Išlaikyti jums ir jūsų artimiesiems saugus visą laiką.

2.PAŽANGIOS KONSTRUKCIJOS: Uodega Šviesos yra pastatytas 330 mAh įkraunama ličio baterija.Jis ateina su ĮKROVIMO KABELĮ, kad mokesčiai nuo jūsų kompiuteris, centrinis bankas ar bet kokio įrenginio su USB jungtimi.

3.4 ŠVIESOS REŽIMU FUNKCIJOS: Uodega Šviesos funkcija vienu paspaudimu pereiti su keturių skirtingų apšvietimo režimus, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus.Apima visas ryškumas, pusė ryškumą, greitai mirksi ir lėtai mirksi.

4.ITIN RYŠKUS JUS SAUGUS-240 laipsnių plataus kampo vaizdo konstrukcija užtikrina didesnį matomumą nei bet šviesos rinkoje.

5.LENGVA ĮDIEGTI: Plonas, lengvas, kompaktiškas užpakaliniai žibintai su 4 akį traukiantis apšvietimo režimai: visas ryškumas, pusė ryškumą,lėtai flash, greitai mirksėti.Ji yra lengva įdiegti nuo balnelio iškyšos, priekiniai polių, šalmas su įtraukti elastinės juostos.Kad svoris yra tik 30 gramų.Jums net nereikia ieškoti, kad esate vežančių ji, bet gali būti pastebimas per saugų atstumą.

6.ATSPARUS VANDENIUI IPX4: nesvarbu, Ar tai saulėtą ar lietingą,pavasario ar rudens, atsparus vandeniui IPX4 dviračių žibintai gali atlaikyti visų rūšių oro sąlygų poveikio.

Specificatioin:

Elemento tipas:dviračių uodegos šviesos

4 Apšvietimo režimai:

4hours (pastovus Šviesos)

10hours (lėtai mirksinti)

12hours (super mirksi)

8hours (ciklo mirksi)

Maitinimo šaltinis:baterija

Spalvos:raudona,balta

Baterijos Talpa:330mAh

Protingas Įkrovimas

- 2 valandos įkrovimo laikas

- Automatiniai, pilnai įkrauta cut-off sistema

- Protingas įkrovimas užtikrina ilgesnį baterijos tarnavimo laiką, Kaip Pakeisti

Paspauskite ir laikykite mygtuką vieną sekundę, įjungti/išjungti.

Spustelėkite mygtuką, jei norite pakeisti šviesos režimą.Pakuotė:

Paketą, įskaitant:1*dviračio šviesos

Žymos: py50, baterija, ipod, šakių kelių, aliumininiai stabdžių diskas, automobilio raktas mobilusis telefonas, baterija psp, baterija, ipod nano, dviračio galinė pakaba, šakutės galvos vamzdis, galinio smūgio

Montavimo Rodymas nuo balnelio iškyšos
Kilmės KN(Kilmės)
Apšvietimo Režimas 4modes
Elemento Tipas Dviračių Uodegos Šviesos
Baterijos talpa 330mAh
Maitinimo Šaltinis Baterija
spalva juoda ,balta
Modelio Numeris YQ109

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų