30.9 / 31.6 mm, 100MM eiga, Kalnų Dviračiu nuo balnelio iškyšos Kelių Dviračių Užkratas Hidraulinės Kėlimo Vertus Nuotolinio Valdymo Sėdynė Po Vamzdis

€22.48

€25.55

-12 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Kėlimo Sėdynės Vamzdis: kalnų dviračio sėdynė po naudotis yra patogu ir susitikti su savo žirgais poreikius.

2、Didelio stiprumo Medžiaga: sėdynė post yra pagamintas iš 6070-T6 aliuminio lydinio, didelio stiprumo medžiaga.Ji naudoja integruotas CNC liejimo technologijos ir poliruoti viela, piešimo gydymas.

3、Sandarinimo Žiedas Dizainas: Su sandarinimo žiedas dizaino, sėdynė po yra atsparus vandeniui ir dulkėms.Sandariklio žiedas veiksmingai išlaikyti viduje vamzdis švarus ir išvengti lietaus, cemento, smėlio ir dulkių patekimo.Ji taip pat apsaugo aliejus viduje nuo nutekėjimo.

4、Sėdynė Po Rankovės: sėdynė paštu 30.9 mm skersmens gali būti naudojamas dviratį naudojant 31.6 mm skersmens vamzdžių įdiegus konversijos rankovėmis.Po to, naudojant šį rankovės, sėdynės vamzdis gali būti naudojamas dviratį su mažesnio skersmens vamzdžių. (Skersmuo seat postas gali būti pakeistas tik nuo didelių iki mažų).

5、Lazerinio Graviravimo Technologija: Naudojant lazerinio graviravimo technologija, seat postas yra ne tik gražus, bet taip pat aukštos kokybės.Kiekviena detalė yra kruopščiai suprojektuoti.

Specifikacija:

Modelis: ranka-reguliuojamas dviračio sėdynės paštu

Tipas: hidraulinis seat post

Ilgis: apie 375mm/14.76 į

Jojimo atstumas: apie 100mm/3.94 į

Skersmuo(apytiksl.): 30.9 mm/1.22 tam, 31.6 mm/1.24 į

Svoris: apie 630g

Medžiaga: aliuminio lydinys

Pakavimo Sąrašas:

Rankiniu Būdu Valdomas Dviračio Sėdynės Paštu*1

Žymos: pakaba sėdynė pranešimų, ncx, rockshox šokas, grandinės apsaugas gumos, šakutės antspaudas vairuotojo įrankis, kelnaitės užkratas, užkratas nuo balnelio iškyšos, galinio smūgio, suntour pakabos nuo balnelio iškyšos, oro dviračio sėdynės

Skersmuo Kita
Ilgis (mm) Kita
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų