PULUZ Camera Strap Quick Release Anti-Slip Minkštas Padas Diržo Greito Peties Diržas ant Kaklo Fotoaparatas DSLR Canon Eos 7D 1100D 1000D

€6.62

€8.49

-22 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

PULUZ Greito Atleidimo Anti-Slip Minkštas Padas Nailonas Kvėpuojantis Lenktas Fotoaparatas Dirželis su Metaliniu Kabliu už SLR / DSLR Fotoaparatai

Negaliu likti dar ?Į PULUZ Greitai dirželis bus išlaikyti savo pavara saugus ir stabilus, net ir labiausiai įtemptų situacijų.Skaidrių vaizdo kamerą dirželį, patraukti, kad puiki nuotrauka .

1. Ergonomiškas pečių trinkelėmis, yra specialiai sukurta platinti fotoaparato svoris tolygiai peties ir išvengti skausmingo jausmas po traukimo sunkiųjų fotoaparatą maždaug už visą dieną.

2. Aukštos kokybės nailono, yra labai tvirtas, saugus ir gali atlikti bet kuris profesionalus fotoaparatas/objektyvo derinys.

3. Reguliuojamas ilgis yra labai patogus, kai norite tam tikro ilgio, o šaudymo.Dirželis puikiai tinka labiausiai ūgis ir tipai.

4. Stumdomas cam sagtis gali laikyti fotoaparatą, užfiksuoti pageidaujamą kabinti padėtį ir išvengti fotoaparato svyravimui kelyje.

5. Universalus suderinama su bet DSLR fotoaparatas su standartiniu 1/4 colių varžtą.

6. Dirželis yra skirti dėvėti visoje dešiniarankiams naudotojo kūno, puoštas iš kairiojo peties į dešiniojo klubo.Su įmontuotu drėgmės wicking pečių trinkelėmis, šis šūkis yra pastatytas teikti dauguma fotografų, turinčių patogus ir universalus nešiojimo sprendimą už vieną kamerą.

7. Dirželis yra patvari, sustiprinta, metalo kabliukas su varžtu užrakinti ir nerūdijančio varžtas su gumos sluoksniu, kuris saugiai pritvirtinkite sunkiųjų kamera.

8. Centras mygtukai dydis: 48*(7-11)cm, maksimalus reguliavimas: Apie 180cm (neturi būti minkštas padas).

Bendrieji Medžiaga, ABS, Nailono, Metalo Pečių Trinkelėmis Dydis 48*(7-11)cm Svoris 250g

Žymos: dirželis žiūrėti, eos 550d logotipas, greito atjungimo fotoaparatas virvė, korsetas peties, fotoaparatas greitas išleisti dirželis, diržo kamera, dviračių greito atjungimo, vaizdo kamera nikon, didelis sofos, Greito atleidimo Dirželis

Funkcija fotoaparato priedai/greitas fotoaparatas peties
Pritaikymas už SLR / DSLR Fotoaparatai
Naudojimas Pečių
Suderinamas "Canon", "Sony" Nikon VEIDRODINIAI SLR fotoaparatai
Prekės Pavadinimas PULUZ
Medžiaga Medžiaga ABS, Nailonas, Metalas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų