Šiuolaikinės įdaryti laikymo maišą pupelių saugojimo pirmininku nešiojamų vaikų drabužiai, didelių žaislų saugojimo krepšys kambarį

€11.07

€13.34

-17 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Šio saugojimo krepšys puikiai telpa pliušas gyvūnams su big big pajėgumą.

Laisvai pasirinkti pagal tai, kiek yra pliušas gyvūnams ir namie.

Ją galima naudoti kaip pagalvę, kai alsuoja pliušiniai žaislai, drabužiai, antklodės ir pan., vaikams mėgautis saugojimo procesą.

Maišeliai yra pagaminti vien tik standartinių vaikų ergonomikos poziciją, kuri leidžia juos patogiai sėdėti be daing savo kūno.

Puiki DOVANA - tai stuffable kėdės yra puikus šiuo metu jūsų vaikams!Jie gali būti naudojami žaisti, skaityti, žiūrėti filmus ...ir jie yra laimingi ir patenkinti.

Tai puikus dizaino, kailiai ir klosčių toli visos sutrikimas, pvz., naminių gyvūnėlių, antklodes, miegmaišius, pagalves, sezoniniai drabužiai ir daug daugiau.

Alsuoja pliušinis žaislas, skirtas naudoti kaip kėdę

Dydis: Pilka

Medžiaga: poliesteris

DYDIS: 65 * 95 * 55cm

Pakuotės turinys:

1 * žaislų saugojimo krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: pupelių pouf, elastinga sėdynė, kūdikių pouf, užpildas sluoksniuotos, koksas plastikiniai maišeliai, fiksažų plastikiniai maišeliai, plastikiniai maišeliai numeriai, fotelis sluoksniuotos, raudona kėdė, smart sofa

Medžiaga Plastikiniai
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų