Automobilio Lubų Saugojimo Grynųjų Kišenėje Stogo Interjero Krovinių Ju Maišą Automobilio Bagažo Skyriaus Saugojimo Dėklas Įvairenybės Auto Saugojimo Organizatorius Nešiojamų

€4.29

€5.29

-18 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Automobilio Lubų Saugojimo Grynųjų Kišenėje Stogo Interjero Krovinių Ju Maišą Automobilio Bagažo Skyriaus Saugojimo Dėklas Įvairenybės Auto Saugojimo Organizatorius Nešiojamų

Descrption:

Automobilio lubų maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, kuri yra minkšta ir funkcijos gerą vėdinimą ir ilgaamžiškumą.

Saugojimo krepšys gali saugoti didelius elementus šviesos prekių, tokių kaip drabužiai, pagalvės, antklodės, pliušiniai žaislai, kurie gali apsaugoti daiktus nuo kritimo, ir tai yra erdvės taupymo.

Saugojimo krepšys yra saugūs naudoti, ir jūs galite reguliuoti ilgį pagal plotis stogo, ir pagalvių savybių nailono dirželiai, kuris yra stiprus ir patvarus, ne taip lengva nutraukti.

Krepšys yra kompaktiškas ir nešiojamas, kuris gali būti lengvai prijungtas prie stogo bėgiai, ir tai yra erdvė taupymo, taip suteikiant daug vietos sandėliuojant.

Saugojimo krepšys gali būti naudojamas ir kaip saugojimo krepšys kamieno.Ir ji labai tinka naudoti lauko sąlygomis.Ir saugojimo krepšys tinka bet koks modelis, pvz., vienatūris, VISUREIGIS ir t.t.

Dydis: apie 90 * 65cm/35.43*25.59 į

Medžiaga: mesh

Spalva: juoda, žalia

Grynasis svoris: apie 0.35 kg

Pakuotės dydis: apie 27 * 24 * 2cm/10.63*9.45*0.79 į

Įpakavimas: PP maišas

Pakavimo Sąrašas:

1* Automobilio Lubų Saugojimo Krepšys

Žymos: automobilių storag, automobilių krovinių ju, automobilių ju, stogo palapinė, grynasis kamieno, honda cbr400 nc29 lauktuvės, ika saugojimas, žemės ju, automobilių stogo palapinės, multi įrankis

Medžiagos Tipas Akies
Prekės Pavadinimas TOSPRA
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Skėtį Nuo Saulės Saugojimo Krepšys

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų