NHBR-Mini Nešiojamas Sulankstomas Išmatose Lankstymo Kempingas Išmatose Lauko Sulankstomos Kėdės GRILIS Stovyklavimo, Žvejybos Kelionės, Žygiai Sodas

€22.42

€29.89

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

AUKŠTAS ILGAAMŽIŠKUMAS: didelio stiprio aliuminio lydinio rėmas.Mūsų sunkiųjų stovyklavimo kėdė sveria tik 1.3 kg, kuris gali turėti iki 242 svarų/110kg.

NEŠIOJAMŲ DIZAINAS: Abiejų akių ir akcininkams, kurie gali būti sulankstyti į mažus gabaliukus.Šis nešiojamas kėdės yra kompaktiškas, pakankamai įdėti į kuprinę ar jūsų rankinį bagažą.

PAPRASTA SĄRANKA ir ŠVARUS: Sulankstomas akių ir metalo polių, kad būtų lengva nustatyti ir dangtelį žemyn.Jis yra super lengva valyti: tiesiog nušluoti arba valyti muilo ir vandens.

DYDIS SVARBU!ULTRA NEŠIOJAMŲ DIZAINAS: Tinka Maišus ir Vežti bagažą (14in saugojimo krepšys komplekte).Stop traukti aplink didelių gabaritų kėdės!Ne tik 2lbs pirmininkas, yra pasiruošęs eiti, Kur ir kada jūs esate!Imtis apkrovos išjungimo nesvarbu, kur jūs nuspręsite eiti.PERKELIAMUMAS ir JĖGĄ vienas LENGVAS Paketą.Puikus pėsčiųjų, kempingas, tailgating, GRILIS, iškylos, koncertai, sporto renginiai, paplūdimys arba bet kur, kur jums gali tekti kėdės!

UNIVERSALUMAS: Idealus pasirinkimas Žygeiviams, Keliautojams, Concertgoers, Kemperiai, Nuotykių, ir tas, kas ieško komforto ir be taros.Gerą ATOSTOGŲ DOVANŲ draugams ir šeimos nariams.

dydis: 36*36*57

spalva: Maskuojanti

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Pakuotės Turinys:

1 * Sulankstomoji Kėdė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida - / - 1-3cm.

Žymos: virtuvės taburetės, platus sulankstomoji kėdė, įkrovos cowgirl, sulankstoma kėdė didelis, darbas metalo kėdė, lauko baldai, įranga, drugelis kėdės apima, salonas atrama, kėdė žuvys, taburetės, kėdės

Metalo Tipas Aliuminio
Modelio Numeris žvejybos kėdė
Medžiaga Metalo
Bendro Naudojimo Lauko Baldai
Stilius SULANKSTOMOJI KĖDĖ
Su Turėklai No
Dydis 36*36*57
Konkrečias Naudojimo Paplūdimio Kėdės
Kilmės KN(Kilmės)
Išvaizda Modernus
Sulankstyti Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų