LARNMERN Mens Plieno Toe Sauga, Darbo Batai, Vyrams, Lengvas, Kvėpuojantis Anti-smashing Anti-punkcija, neslidžia Apsauginiai Batai

€25.51

€51.03

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1.Anti-Smashing:Plieno tne apsauga nuo big plieno toe mažai plieno tne.Europos standartas, plieno toe gali atsispirti auskarų 200J.

2.Atsparus slydimui:neslidus, garantijos, darbo saugos ir vaikščioti komfortą, Užtikrinti, kad jūs galite laisvai eiti paviršiaus stovinčio vandens, nesirūpindami apie krenta.

3.Arka parama:Arch paramos vidpadis užtikrina komfortą batai, leidžia jums dirbti ilgas valandas, be nuovargio, tai vidpadis taip pat prakaitą sugeriančios kvėpuojantis funkcijos, taip, kad kiekvienas klientas mėgautis malonu dėvėti.

4. Anti-Punkcija:vyriški 2mm storio pado intarpas užtikrina lankstumą, batai, ir taip pat gali įrodyti, stabdžių dūriams atsparus 1100N, ji apsaugoti savo kojas nuo aštrių traumų ir jums saugiau.Ji su patogia minkšta pado intarpas, padaryti jūsų kojos daugiau komforto.

5.Kvėpuojantis:viršutinė yra pagamintas iš orui Mezgimas , kuris turi didelį oro pralaidumą, suteikia patogią pėdų patirtį, užtikrinant ilgalaikę darbo patogumą ir vėdinimą.

Žymos: oficialus bateliai vyrai originalas, larnmern saugos batų, somar bateliai vyrai, vyrų batų, fingerboard perone, vyrų megztinis, salomon batų, atsitiktinis batų vyrai, batų, mados vyrams

Batviršio Medžiaga Akies (Oro mesh)
Modelio Numeris LM180121-A
Svoris About 0.85KG to 1.1KG
Padas Medžiaga EVA
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Prekės Pavadinimas larnmern
Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Vidpadžio Medžiaga PVC
Kulno Aukštis Butas (≤1cm)
Funkcija Anti-smashing; Dūriams atspariu; neslidus; Atšvaitais;
is_handmade No
Įkrovos Tipas Darbo Ir Saugos
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Elemento Tipas Batai
Mados Elementas šviesa
Sezonas Pavasario/Rudens
Kilmės KN(Kilmės)
Veleno Medžiaga Drobė
Applicatio vieta Pramonė Ir Statyba
Uždaryti Tipas Hook & Loop
Pamušalas Drobė

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų