Vaikams Vaikiška Kūdikių Mergaitėms Ilgomis Rankovėmis Žiemos Kietos Vėjo Kailis Kūdikiams, Vaikams Mergina Šiltas Kišenėje Mados Outwear Rudens Striukė

€9.18

€17.66

-48 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Paprastas ir stilingas dizainas daro jūsų mažoji princesė daugiau žavinga! Vilnos kailis, su didelėmis kišenėmis, šiltas ir stilingas, yra pirmasis pasirinkimas jūsų kūdikio rudens ir žiemos drabužių.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos,Minkštas vertus, jausmas, nėra jokios žalos jūsų kūdikio odos.

Apie Dydis: 1.Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai befor jūs perkate prekę,jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydį,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo. 2.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis tarp dviejų dydžių.Apie spalva: Kaip žinote,skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl produkto.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.VEŽIMĄ: 1.Paruošimo Laikas:mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti www.dazasvydziomusiai.lt, jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą.STEBĖJIMO SIUNTINIŲ: Jei norite stebėti savo paketą, galite pasirinkti šią nuorodą, norėdami patikrinti, logistikos informacija savo paketą.https://www.17track.net/zh-cn ĮVERTINIMAS: Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, jūs galite suteikti mums gerą vertinimą.Ačiū!

Žymos: 2t mergaitė žiemos striukė, striukė antklodė, tarp mūsų, vilna, vilnoniai paltai, kūdikių viršutiniai drabužiai, mans paltai striukės, berniukas kimono, kailio mergina, baby girl liemenė, striukė vaikas

Sezonas Rudenį,Žiemą,Rudenį
manteau filė Mergaičių Švarkai
bamblys kailis paltai mergina
striukė mergaitėms šuniukų kailis
paltai mergina manteau filė
šuniukų kailis casaco infantil
vaikiška striukė bamblys kailis
mergina kailis vaikai paltai
Stilius mados atsitiktinis
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Mergaičių Švarkai mergina kailis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
casaco infantil Vaikų Kailis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
vaikai paltai vaikiška striukė
Drabužių Ilgis ilgai
Lytis Merginos
Paketas Apima 1PC Kailis
Apdaila kišenė
Proga Kasdien,Šaliai
Modelio Tipas Spausdinti
Medžiaga Medvilnės
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Vaikų Kailis striukė mergaitėms
Audinio Tipas Vilnonis
Storis Sunkiasvoris

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų