DALEMOXU Vasaros Vaikų Mokymosi Kelnes Ledo Šilko Akių Audinio Vystyklų Kūdikių Kelnaitės Gazas Naujagimių Daugkartinių Vystyklų Apatiniai

€4.04

€6.22

-35 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kvėpuojantis mokymosi kelnes, akių atnaujinti, dydžio 70 / 80 / 95 / 100 ,

Tinka 6 mėnesių-6 metų amžiaus berniukai ir mergaitės, viena pakuotė

Iš viso 6 spalvų yra, ir 50ml šlapimo tūrio atmosferinio.

Minkštas, tuščiaviduriai, kietas ir kvėpuojantis audinys, tik kūdikiui komfortą, ne liuminescencinės agentas, a klasės standartą.

Ji priima sutirštės gazas sugeria šlapimą sluoksnis tarpkojo medžiaga, kuri yra minkšta ranka jaučiasi ir didelis šlapimo sugėrimo pajėgumo.

Kojų nagų didelis ruožas spandex šonkaulio privalomas, juosmens, galvos aukštos elastinga guma šaknis, riebalai kūdikis nėra kojų, nėra pilvo.

Minkšta ir kvėpuojanti, efektyvus vandens užraktas, patvarus apyvartą, trimatis kelnės burną stabdžių pusėje nuotėkio, geras įvyniojimas.

Kompiuterio mašina turi ne kaulų siūlės ir kelių adatų siuvimo technologija, kuri yra patogiau saugoti konkurso odos, kad gali būti suskirstyti pučia.

Mokymosi kelnes funkciją "vystyklų + kelnes", kuris yra būtinas naudojant perėjimą nuo vystyklų atsikratyti vystyklų.Tiesiog, pavyzdžiui, vidaus struktūros vystyklų dizainas, plius vandeniui Pu išorinis sluoksnis, kai kūdikis yra šlapias, jis neturi įtakos kitų drabužių ir kelnės, ir labai šlapias jausmas gali priminti kūdikio eiti į tualetą.Dizainas nuimamas ir traukti tipo šortai leidžia lengvai kūdikių veikti ir dėvėti nuimamas kelnes.

Mokėti už užsakymą dėl www.dazasvydziomusiai.lt, atlikite toliau nurodytus veiksmus:

1 Pasirinkite užsakymą ir spauskite "Mokėti Dabar" mygtuką .

2 Pasirinkite norimą mokėjimo būdą kasos puslapis

Mes darome www.dazasvydziomusiai.lt verslo SĄŽININGAI.Jokios apgaulės,tik sąžiningos prekybos.Patikėkite mums !Mes stengiamės pasiūlyti nice service .Jei turite kokių nors problemų, apie sklypo , prašome susisiekti su mumis .Pažadame, bus atsakyti be 24 valandas per 36 valandas Savaitgalis .Ginčas yra ne vienintelis būdas išspręsti problemą , jums bus gauti daugiau, staigmena, jei jums susisiekti su mumis .Darbo laikas : dirbame nuo pirmadienio iki penktadienio,jei turite bet kurį klausimą, iš savo darbo laiką, prašome palikti mums massange, mes pasistengsime atsakyti jums iš karto po to, kai mes grįžti į darbą.Arba galite susisiekti su mumis per mūsų darbo laikui, jūs galite gauti promtly atsakyti.Pekino Laiku, 08:30-18:30 niujorko Laiku 19:15-04:45 Melburnas Laiko 11.15-20:45 Londono Laikas 00:15-09:45 Have a nice apsipirkti mūsų parduotuvėje!

Žymos: vystyklų mokykla, juosmens mokymo kelnaitės, sauskelnių naujagimiui, unisex apatiniai šonkauliai, kūdikių vystyklų medžiaga, advento kalendorius funko, vystyklų daugkartinio naudojimo, medžiaga vystyklų naujagimis, Suaugusiųjų Vystyklų, užliejimo mokymo kelnės

Klasifikacija Vystyklų
Lytis Unisex
Kategorijos produktas Apatinis trikotažas vaikams
Modelio Numeris YDP0005
Amžius 2 metai Iki
daugkartinio naudojimo sauskelnes Vaikų mokymosi kelnės
Medžiaga ledo šilko akių,marlė
audiniu vystyklai kūdikiams couche lavable
Prekės Pavadinimas DALEMOXU
Tinkamas svoris 10-14 kg
Kiekis 1
Stilius Medžiaga vystyklų kelnaitės
Tinkamas amžius Kūdikiams ir mažiems childre
apatiniai kategorija mokymo kelnės
slaptumo A Klasės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų