Custom Sienų Dekoras Drobė Periodinės Lentelės Plakatas Periodinės Lentelės Alaus Stilių Sienų Lipdukai Derliaus Baras Tapetai Miegamajame, Sieniniai

€4.36

€5.60

-22 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Jūs galite Palikti masažas, pasakykite man, kuris iš jūsų norėtų užsakymą paveikslėlyje po to, kai jūs pateiktas užsakymas.Priešingu atveju, mes leisti siuntimo plakatas buvo užsakytos. ( Jeigu jus domina viena arba kai kurie plakatai ir nori pamatyti big nuotraukas, susisiekite su manimi. ) Ar galite užsakymą su savo nuotraukomis

Informacija

1. Užsakymą Plakato 20x30 colių,kiti dydžio, prašome susisiekti su manimi

2.Aukštos kokybės plakatas popieriaus, medžiagos(PP klijai) /Nuotrauka Popieriaus ir Drobės

3.Išnyks Atsparus UV Rašalai

4.Mes galime padaryti pasirinktinis dydis ir galite suteikti nuotrauką, kuri jums patinka , mes tai galime padaryti už jus.Rekomenduojama įkeltas vaizdo dydis pikseliais (W * H) : 2000 * 2000 ar daugiau .

Medžiaga

Atgal klijai Knygą : Vienas iš dažniausiai naudojamų medžiagų, kad lipdukas(plakatas/tapetai), Jis gali būti tiesiogiai perkeliami ant sienos.nuėmus plėvelę savo atgal.

Fotografijos Knyga : šiek tiek storesnis, nei atgal, klijų, popieriaus,dažnai naudojami, kad nuotrauka, Ji negali būti tiesiogiai perkeliami ant sienos.

Aukštos kokybės Drobė : geriausias spausdinta medžiaga, audinys, jo tekstūra yra glaudžiai storio, turi stiprią meninę ,vandeniui atsparus ir patvarus funkcijų,nebus išnyks per 30 metų, tinka kabinti ir Tinkamas būti įrėminti.Ji negali būti tiesiogiai perkeliami ant sienos.

Prašome atkreipti dėmesį, kad ekrano nuotraukos yra skirtos tik iliustravimo tikslais.Dėl to, kad daug produktų, dauguma iš mūsų buvo rodomi paveikslėliai nebus imtasi realių ekranas kambariai, jie skaitmeniniu būdu sugeneruotas ir drobės rinkinių ekrano nuotraukos nerodo, realus dydis.Siekiant užtikrinti satisfication, prašome įvertinti savo sienos tinkamai, ir įsitikinkite, kad jums pasirinkti tinkamą dydį, ir nėra jokios garantijos, kad drobė nustatyti jums pasirinkti bus pasiekti tą patį rezultatą (i.e atrodo kaip didelis ant sienos), kaip parodyta ekrano nuotrauką .

Vežimas

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 5 darbo dienas.

2. Mes vežamos paketą Kinija Paštu, Oro Paštu, su sekimo numeriu.

3. Prekybos su užsieniu ir oro paštu yra pigiausia po kelią, todėl jis bus ilgas pristatymo laikas.Jei nenorite laukti taip ilgai, prašome sumokėti Express mokestis ar ne, pirkti ji.

4. Mes neturime Atsakingas už savo Muitų sistemą.

Atsiliepimai

1.TEIGIAMAS GRĮŽTAMASIS ryšys yra labai svarbus mums.Prašome susisiekti su mumis metu, jei esate nepatenkinti su elementą ir nori palikti blogų atsiliepimų, ar pradėti ginčą

2.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti problemų,jums turėtų pasakyti mums problemų, Todėl galime pataisyti ir padaryti laimingą.

Žymos: rock tapetai lipdukas, stiker sienos, custom etiketė, lipdukas, canva užsakymą, vintage atvirukai, plakatai, alaus homebrew, sienos stckers miegamasis, metalo ženklas, kinija tapetai, 90 lipdukas

Specifikacija Single-piece Package
Medžiaga Popierius
Medžiaga 1 Atgal Klijai, Popierius
medžiaga 2 Fotografijos Knyga
Medžiaga 3 Aukštos Kokybės Drobė
Modelio Numeris #2567#
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Klasifikacija Už Sienos
Stilius Animacinių filmų
Scenarijus SIENOS
Prekės Pavadinimas YOYOSMILE
Temos Animacinių filmų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų