Medvilniniai Kūdikio Lovelę Buferiai Orui Lopšio Patalynės Bamperis Plaunamas Paminkštinimas Lovelę Linijinės Nustatyti Kambario Dekoro

€10.24

€12.34

-17 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Sniego Kalnų Dydis: Apytiksl.115*55cm/45.27*21.65", alsuoja mūsų ultra-plonas PP medvilnės, užpildytas putų + pamušalas super minkšta.

2、Saugos ir apsaugos lovelę gaubtas apsaugo jūsų veršelių ir rankas saugiai ir yra saugoma lovoje, ir yra taip pat gražus kambario dekoracija.

3、Jis yra saugus, kad dizainas jūsų kūdikiui yra geras miegas, išvengti susidūrimų, ir gali būti naudojamas visiems lopšių, lopšys ir vaikų lovos.

4、Aukštos kokybės ir ilgo gyvenimo medžiagų, kurios yra lengvai išlaikyti: medvilnė, pamušalas: Lycra audinio, įdarui: medvilnės.Galima nuimti ir išvalyti.

5、Nuo gimimo kūdikio kūdikystės, lova tvora yra naudojama sukurti jaukią ir saugią aplinką, kad gali būti palaikoma kaip kūdikis sėdimoje padėtyje.

Parametras:

Pavadinimas: Sniego Kalnų Anti-susidūrimo Lova

Dydis: Apytiksl.115*55cm

Storis: Apytiksl.4cm

Medžiaga: medvilnė

Marginimo ir dažymo procesas: aktyvus, marginimo ir dažymo

Pakavimo sąrašas:

1*Kūdikio Lovelę Bamperis

Savybės:

Sniego Kalnų Dydis: Apytiksl.115*55cm/45.27*21.65", alsuoja mūsų ultra-plonas PP medvilnės, užpildytas putų + pamušalas super minkšta.

Sauga ir apsauga lovelę gaubtas apsaugo jūsų veršelių ir rankas saugiai ir yra saugoma lovoje, ir yra taip pat gražus kambario dekoracija.

Tai saugu, dizainas jūsų kūdikiui yra geras miegas, išvengti susidūrimų, ir gali būti naudojamas visiems lopšių, lopšys ir vaikų lovos.

Aukšta kokybė ir ilgas tarnavimo medžiagų, kurios yra lengvai išlaikyti: medvilnė, pamušalas: Lycra audinio, įdarui: medvilnės.Galima nuimti ir išvalyti.

Gimus kūdikiui kūdikystės, lova tvora yra naudojama sukurti jaukią ir saugią aplinką, kad gali būti palaikoma kaip kūdikis sėdimoje padėtyje.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: lovelę bamperis pagalvėlės kvėpuojantis, tmnt kūdikio lovelę patalynė, babi lova, saulė lovelę patalynės komplektas, Kūdikių Lova Rinkinys, akių kūdikio lovelę bamperis, kūdikio lovelę bamperis, lovelė linijinės, bamperis lovelę, vaby patalynės bamperis

Modelio Tipas GEOMETRINIO
Parama Dropshipping
Klasifikacija Lova Bamperis
Medžiaga Medvilnės
Lytis Unisex
Amžius 13-24m
Storis Maždaug.4cm
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis Approx.115x55cm
Modelio Numeris Anti-susidūrimo sniego kalnų dekoratyvinis lova

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų