Automobilių Stabdžių LED Lemputė Galinio vaizdo Atsargine Kamera CHEVROLET CHEVY Express " GMC Savana Cargo Van Šviesos Parkavimo Atbuline Kamera 8pc IR

€50.84

€53.52

-5 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Patikrinkite savo licenciją plokštelės šviesos arba) Rankinio bagažo skyriaus dydį, prieš purcahsed,mes ne atsakinga už neteisingai purcahsed.aukštos Kokybės, Vandeniui +Night Versija+automobilių Stovėjimo aikštelė Linijos Led STABDŽIŲ ŽIBINTAS vaizdo KAMERA Galinio vaizdo Atvirkštinio Atsarginės CCD Kamera Chevrolet /Chevy Express; GMC Savana Cargo Van su 8pcs IR šviesa ir aukštos kokybės 10Meter kabelių ir Oro Pin Jungtis

Atvirkštinio Auto Backup Automobilio Parkavimo Kamera

Pagrindinės Savybės:

Vaizdo jutikliai:

1/3" colo HD CCD LUSTAS

TV Sistemos:

NTSC default & PAL prašymą

Minimalus apšvietimas:

0.1 Lux

Baltos Spalvos Balansas:

Auto

Vaizdo Spalva:

Spalvinga

Atsparus Vandeniui Klasė:

ip68

Efektyvūs Vaizdo Taškai:

756(H)*504(V)(NTSC)

Rezoliucija:

600TV eilučių

Video Išėjimas:

1.0 Vp-p,75

Elektroninis Užraktas:

1/60(NTSC)-1/10000S

S/N santykis:

Geriau Kaip 48db

Objektyvo Kampas:

170°

Veikimo Temperatūra:

NUO -20°C~+80°C RH95%

Laikymo Temperatūra:

NUO -40°C IKI+100°C RH95%

Darbo Galia (DCV):

12V

Srovės suvartojimas:

90mA Max

Galia:

DC 12V

Vaizdo kabelis RCA jungtis

RCA Paketą, įskaitant:

--Specialus Galinio Vaizdo Kamera

--Maitinimo kabelis

--10M 4pin ORO PLUG Kabelio jungtis

Pastaba:

Prašome patikrinti, ar šis dydis arba klauskite mūsų, jei jūs galite ne tikrai tai tinka jūsų automobilio, ar ne.Jei gali netilpti po jūsų gavo daiktą,priimame grįžti ir grąžinti pinigus,pirkėjas moka grąžinimo išlaidas.Montavimo vieta :

Instrukcija :

* No-DVD-Grotuvas ar DVD-išjungimo Sąlyga: važiuojant atbuline eiga, monitorius automatiškai perjungiamas į ekrane, realaus laiko atsarginių kopijų vaizdai.Po atbuline eiga, jis automatiškai išsijungia.

* DVD-su Sąlyga: važiuojant atbuline eiga, monitorius automatiškai perjungiamas į ekrane, realaus laiko atsarginių kopijų vaizdai.Po atbuline eiga, jis būtų automatiškai perjungiamas atgal į ekranas DVD video.

Apmokėjimas:

1. www.dazasvydziomusiai.lt sąlyginio Deponavimo Paslaugas priimti, galėsite mokėti visa, MasterCard arba Banko pavedimu.Sąlyginio deponavimo užtikrina saugumą jūsų pinigai, tai tik išleisti pinigus ir jav po to, kai jūs patvirtina prekės gavimo dienos.

2. Kiti mokėjimo būdai taip pat yra priimtina mums,pavyzdžiui, "Western Union", T/T ...prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos,Išmokos turėtų būti surengtas per 2-5 darbo dienas po to, kai jums pateikti užsakymo.

Laivybos Politika:

1. Mes laivas www.dazasvydziomusiai.lt registracijos adresą.Prašome pateikti jūsų teisingas, išsamus adresas, vardas, pavardė (Ypač Rusijos) ir savo kontaktinį telefono numerį www.dazasvydziomusiai.lt.

2. Rusijos pirkėjo, Mes siųsti elementą, kurį Kinija Po Oro Sklypo ,tai yra labai pigus ir patogus muitinės klirensas, pristatymo laikas yra labai punktualumas per 25-35 dienas.Tai yra labiau ekonomiškai veiksmingas būdas transportu.

3. Mes laivas visame pasaulyje.

4. Siuntimo būdas – Mes paprastai laivas prekės DHL, "Fedex", UPS, Paslaugos.Taip pat naudoti kitas būdas, kuris tinka pirkėjo buvimo vietą.

5. Bet papildomų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus patikrinti, laivybos išlaidų ir pristatymo būdas su mumis iki mokėjimo, ačiū!

Importo Mokesčio:

1. Mes ne atsakingi už bet kokius importo mokesčius, priskirtus mokestis, Nuotolinio už papildomą mokestį arba muitinės nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo"s atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos.

2. Grąžinamosios išmokos, yra nepriimtinas, dėl aukščiau nurodytos priežasties.

3. Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius.Jei turite bet kokią idėją sumažinti mokesčių, prašome pranešti mums iki išsiuntimo.

Garantija Ir Grąžinimo Politika:

1. Visos prekės turi 12 mėnesių garantija

2. Visi elementai yra gerai supakuotas, visiškai naujos, niekada nesinaudojo, o ne restauruotas.

3. jei gavote skaldytų / sugedusį elementą, prašome reikia imtis nuotraukas , video ir siųsti mums iš karto.Mes priimame tik tuos atvejus, apie kuriuos pranešta per 7 dienas.Prašome visus pakuotės medžiaga , parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Pirkėjas yra atsakingas už visas grįžti siuntimo išlaidas.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą.

Žymos: "chevrolet" van express", chevrolet cobalt, gmc savana priedų, automobilių isuzu dmax, gmc sierra, van express", chevrolet suburban, "chevrolet" savana, vogoe galiniai žibintai, dalys, gmc savana

Signalo Tipas Priedai
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Vandens Įrodymas Taip
Medžiagos Tipas ABS
Naktinis Matymas Taip
Pagalbinė Linija Taip
Sertifikavimo FCC
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Lęšių Medžiaga Plastikiniai + Stiklas
Ilgis Vaizdo Kabelis 10M
Prekės Pavadinimas HIRIOT
Kilmės KN(Kilmės)
CCD HD Taip
Automobilių Stovėjimo Aikštelė Linijos Taip
Automobilių Gamintojo Už GMC/Chevrolet

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų