Angelas-mados Moterų Valtis Kaklo Vakaro Suknelės Ilgio Gėlių Raukiniai Šalis Suknelė Žalia 434

€27.05

€43.63

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dydžių Lentelė

Prašome patikrinti dydžio diagramos prieš pateikdami užsakymą .

Savybės Ir Specifikacijos

Valtis kaklo ir užtrauktukas atgal į viršų nėrinių šalis suknelė ilgai gėlių ir raukiniai ant juosmens ritininės priekyje

Ventiliatorius Išskirtinis

1,Pridėti Angel-mados Elementus į jūsų pirkinių krepšelį (ne mažiau kaip 5 straipsniai) 2,Ekrano Klientų Aptarnavimas. 3,Gauti vieną šaliko verta $ 9.9 apie naują jūsų užsakymą . ( 500 vienetų per mėnesį ,pirmas atėjai, pirmas gavai")

Prekės Ženklo Istorija

Angelas-mados Duoti savo garderobą rimtas pasirinkimas

Didmeninė ir lašas laivybos

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Tikrasis nuotraukas ?

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos kitaip, dolor, faktinių prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Bet visos nuotraukos darytos su faktine suknelės .Atkreipkite dėmesį, kad dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodyta nuotrauka gali neatitikti 100%, kad tų daiktų patys.Tačiau mes garantuojame, kad stilius yra tikėtina, kaip parodyta nuotraukose.Jūs galite nedvejodami patikrinti jų interneto svetainėje.

Skalbimo Instrukcijos

1. Mūsų suknelės yra sulankstyti greitesnis pristatymas.Prašome naudoti garo pašalinti raukšles atvykus. 2. Sausai valyti/ plauti rankomis, nereikia skalbimo mašinai.Mažai geležies, ne geležies apdaila.

Žymos: suknelė moteris, k prom dress, suknelė žalia moterims, suknelės ilgas gyvenimas, žiemos išpardavimas vonia aparatūros rinkiniai, lo vakare gown, suknelė moterims, vakaras vakarų chalatai, grožio suknelė, elie saab sužadėtuvių suknelės

Mados Elementas Paprastas
Rankovės Stilius Nuo Peties
Audinio Tipas Nėriniai
Talėja Natūralus
Siluetas Trimitas / Mermaid
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Prekės Pavadinimas Angelas-mados
Iškirpte Valtis Kaklo
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Traukinys NĖRA
Built-in Liemenėlė Taip
Tikrasis Vaizdai Taip
Proga Oficialus Vakaras
Modelio Numeris A-434
Medžiaga Poliesteris
Apdaila Klostyti
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų