Xiaomi gimdos Kaklelio Massager G2 DEŠIMTIS Impulso Apsaugoti Kaklo Lightweigh Dvigubą Efektą Karšto Suspausti L-Formos Dėvėti Dirbti Su Mijia App

€39.95

€58.75

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

modname=ckeditor

Atkreipkite Dėmesį : Tai xiaomi ekologinės grandinės produktų( Jeeback ).NĖRA xiaomi logotipas ant jo .Prašome perskaityti instrukcijas prieš naudodami gaminį atidžiai.

Aprašymas:

-- Ilgai nusilenkimai, stuburo kaklinės dalies yra valstybės pasyvus, tęsiasi ilgą laiką, sukelia pernelyg didelę įtampą kaklo raumenis , prastos kraujo apytakos , ir l ong ilgalaikės deformacijos, stuburo kaklinės dalies sukelia lėtinio raumenų įtampą, kuri turės įtakos kraujo tiekimas į smegenis , galvos svaigimas , galvos skausmas , tarpslankstelinio disko Akcentas kiti klausimai.

Specifikacija:

Prekės ženklas

Jeeback (Xiaomi ekologinės grandinės prekės)

Pavadinimas

Kaklo Massager

Modelis

G2

Ličio baterijos

DC3.7V = 1400 mAh

Ramių dabartinis

∠100uA

Įėjimas

DC5V= 6 W

Nuotolinio valdymo pultelis vardinė įtampa

DC3V = 2032 mygtuką baterijos

Dydis

(L)140mm *(W)85mm* (H)148mm

Ypatybė:

- Tipas C įkrovimo kabelis.Jei jūs jį naudoti 30 minučių per dieną, jis gali trukti už 8 dienų .

- Jei elektrodų pagalvėlės nėra sąlyčio su oda, jos automatiškai išsijungs po 60 sekundžių, skrydžio kad būtų užtikrintas saugus naudoti ir taupyti energiją.

- Nemokamai kontrolės per Mijia App .Vartotojo sąsaja yra paprasta suprasti, ir jūs galite greitai įvesti savo mėgstamą masažo režimą.Vienas pelės mygtuku spustelėkite atminties funkcija spustelėkite greitai atkurti parametrus, kai G2 buvo naudotas.

-Dizainas L-stiliaus šalikas yra tik 190g.Stilingas ir stilingas, bet scenoje gali būti dėvimi be jokių apribojimų.

-G2 pastovios temperatūros karšto suspausti funkcija, 3 sekundes tikslią temperatūros kontrolę prie 42 °C, su didelio jautrumo jutiklis, efektyvus aušinimas kaklo stuburo.

- 360°, įvairiakryptė plūduriuojantis masažas galvos, G2 su 3 masažo galvutės, kiekvienas masažas galvos naudoja 360 plūduriuojantis odos sistemą.Lengvai prisitaikyti prie skirtingų žmonių grupių, ir išlaikyti gerą odos masažo poveikis pagal nemokamai veiksmų.

- L-formos priekinės droops kaklo, kad tilptų arčiau.Ji ne tik apsaugoti prietaisą nuo slydimo išjungti), tačiau ji taip pat užtikrina, kad masažas gabalas ir kaklo tinka labiau.

- 83 giliai masažai per minutę, 3 wrap-around dizainas, gilus masažas kaklo srityse.

- TEN impulso masažas, visiškai atsipalaiduoja kaklo raumenys.Naudojant TENS žemo dažnio impulsų principu, siekiant imituoti trys pagrindiniai masažo būdai minkyti, grandymo, akupunktūra, ir automatinė cirkuliacijos režimas.

Pakuotė:

1 x Kaklo Massager

1 x Krovimo Kabelis

1 x Nuotolinio Valdymo pultas

Žymos: fylina masažas pistole, mi xiomi, mijia, mijia xiaomi, Jeeback, veido xiaomi inface, batery xiaomi mija, ihealth xiaomi, 4k xiaomi yi, gimdos kaklelio masažas xiaomi

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Jeeback
Gyro Jeeback Massager
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Maksimalus Greitis Massager
Masto 1

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų