ORIGINALUS "NOKIA", "Microsoft" Lumia 640 XL LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos, Skirtos "Nokia" 640xl Ekranas su FrameRM-1068 RM-1066

€15.87

€18.03

-11 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Priminimas:

1. Prieš atliekant bet kokius įrenginio montavimo, prašome įsitikinkite, kad išbandyti produktą ir išlaikyti "SS" sertifikavimo ženklas teikti garantinį aptarnavimą.

2. Mes garantuojame, kad pateikti vaizdo pakuotės atidarymo, per 48 valandas nuo jo gavimo jokios žalos, padarytos transporto avarijos.

3. Kad ne atidėti savo prekių pristatymo metu, prašome užpildyti informacijos gavimas adresą, ir atkreipti dėmesį į mūsų informaciją, per 3 dienas, siekiant palengvinti bendravimą.

4. Atokiose vietovėse gali būti papildomos išlaidos (transportavimo išlaidos / importo muitai / mokesčiai / kiti mokesčiai), bet nėra įtrauktos į produkto kainą.

5. Užsisakyti produktą, mes suteiksime nemokamai remonto įrankių ir klijų, lengvai išardyti ir įdiegti ekrano, bet neturėtų atidaryti ginčų, kai pamiršta duoti dovanų.

6. Esame sąžiningi pardavėjai.Prašome nerūpi, jei yra kitų pirkėjų, kurie nenori ateiti.Mes stengiamės išspręsti visas problemas, klientų ir draugų, ir pagaliau padaryti jums 100% patenkintas.

7. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami palikti komentarą ir atidarykite ginčų, nedelsdami susisiekite su mumis, mes pasistengsime suteikti paslaugas per 24 valandas.Jei produktas yra geras, aš tikiuosi, jūs galite palikti teigiamų atsiliepimų iš 5 žvaigždučių, ačiū.

ORIGINALUS "NOKIA", "Microsoft" Lumia 640 XL LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos, Skirtos "Nokia" 640xl Ekranas su FrameRM-1068 RM-1066

Žymos: j701m ekranas, dalys "microsoft" lumia 640 xl, nokia x6, "nokia" telefonas, motorola geltona, mobiliojo ryšio "microsoft" lumia 640 xl, "nokia" lumia, telefonas "microsoft" lumia 640 ekranas, pxg, Dinobot

QC Testas 3 Kartus Befone Siunta
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Prekės Pavadinimas pajūris
Sertifikavimo NĖRA
Ekrano Rezoliucija 720 x 1280
Suderinama Modelis RM-1062,RM-1064,RM-1066,RM-1096
Produkto spalva Matinė žydra,Oranžinė,Juoda, Matinė balta,Blizgi balta
Ekrano Dydis 5.7 " colių
Suderinamos Prekės "Nokia"
Prekės Būklė Naujas
Kilmės KN(Kilmės)
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Pakavimas Hermetiškame+Burbulas Krepšys+Saugos Užpildas+Putplasčio Dėžutę
Modelio Numeris 640 XL LTE Dual SIM /640xl
didmeninės kainos Aktyviai Susisiekite su mumis (Daugiau nei 10vnt)
Pristatymo Laikas Per 1-3 Dienas
LCD Kit Taip
Medžiaga IPS
Garantija 6 Mėnesių(Ne Žmogaus Sužalojimą)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų