49mm Kintamasis Neutralaus Tankio ND2, kad ND400 Fader ND Vario Graufilter Filtras 49 mm Sony NEX-5N NEX-5R NEX-6 "Canon ""Nikon" DSLR

€9.87

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto aprašymas: visiškai Nauja!Niekada!Aukštos Kokybės!Naujas 1 vnt-OJI 2-OJI 400 Filtras Veikia su bet objektyvas su 49mm filtro sriegiu rankinis arba automatinis fokusavimas, skaitmeninis filmas.

ND filtrai (Neutralaus Tankio) sumažinti šviesos kiekį pasiekti kino nepakeičiant spalvos.Gali būti naudojamas įjungti lėtesniu užrakto greičiu.Taip pat gali būti naudojami siekiant geriau atskirti objektus nuo fono, leidžiant platesnė diafragma, efektyviai mažėja gylis.Puikus portreto ir lauko scenos.

Šie filtrai yra dvigubu sriegiu leisti papildomus filtrus arba priedus montuoti vieną virš kitos.

Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ir aliuminio metalo.Multicoated objektyvas sumažinti objektyvo blyksnius ir šešėlius, kuriuos sukelia atspindžiai.

Filtrai tarnauja kaip puikus ir nebrangus objektyvas gynėjas.Naudoti viena visą laiką turi apsaugoti savo subtilus objektyvą nuo purvo, įbrėžimų ir atsitiktinio sugadinimo.Geriau nulio arba nutraukti filtro nei brangus objektyvas.

Komplektą sudaro: 1x 49mm ND2, KAD ND400 filtras

Laivybos Laikas bus skirtingas tarp įvairių šalių,Jei jums tai.Prašome don ' t užsakymą:

Šalis

Maždaug.Pristatymo laikas

Pristatymo Kaina

Jungtinės Amerikos Valstijos / Jungtinė Karalystė / Australija Arba Kanada

10-20 darbo dienų

žr. sąrašas

Japonija/Korėja/poilsio Azijoje

15-30working dienų

žr. sąrašas

Prancūzija / Vokietija/ Rytų Europa

20-40 darbo dienas

žr. sąrašas

Italija / Ispanija/Graikija/Rusija

gali trukti 4-6 savaites dėl griežtų Pasirinktinį Patikrinimą

žr. sąrašas

Brazilija / Pietų Amerikoje

gali trukti 4-6 savaites dėl griežtų Pasirinktinį Patikrinimą

žr. sąrašas

Kita

-

-

Grąžinimo Politika: Visi sandoriai yra galutiniai ir grąžinamoji išmoka bus suteikta.Tik kai grįžti turtas yra sugedęs ar klaidingų elementą.Defektų arba neteisingai prekės bus pasiūlyta pakeisti tik tuo atveju, jokios grąžinamosios išmokos arba kreditams bus suteikta.Visų defektinių atvejais turi būti pranešta per 3 dienas nuo gavimo elementus.Po mūsų patvirtinimo, dėl prekės grąžinimo priėmimo, turtas turi būti grąžintas kaip resalable išvaizdą su originalios pakuotės, mūsų pusėje, per 28 dienas nuo tos dienos, mūsų patvirtinimo, dėl prekės grąžinimo priėmimas.Visos grąžinamos prekės turi būti paženklintos www.dazasvydziomusiai.lt ID, pirkėjo el. pašto adresas, prekės numerį ir grąžinimo priežastis. (anglų) mūsų procesas.Tai gali užtrukti iki 5 darbo dienų procesą. grąžinama prekė(s), gavusi.Jei jums nėra ženklas, aukščiau informacijos, kad mums, mes negalime sekti jūsų atveju.Pirkėjas turėtų būti atsakingas už laivybos mokestis grąžinamas daiktas (- ų), ir mums reikės apmokėti pašto mokestis piktintis punktas (- ai).Siuntos mokestį ir draudimo nėra grąžinamas, bet kuriuo atveju.Visos pardavimo asmens priežiūros produktų, yra galutiniai, grąža nebus įmanoma dėl higienos priežasčių.

Atsiliepimai: Mūsų biure valandą nuo pirmadienio iki penktadienio, 09:00 - 18:00 (Pekino Laiku, GMT+8:00).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors tyrimo ar pasiūlymą.Ir pasakykite mums, kas yra jūsų problemos iki norite suteikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Į visus klausimus bus atsakyta per 2 darbo dienas.Taip pat esame profesionalus pardavėjas, kad yra labai daug norinčių laikytis Teisės Savininko interesus ir politiką.Prašome susisiekti su mumis, o ne www.dazasvydziomusiai.lt.jei manote, kad mes esame pažeidžia jūsų susidomėjimą ir mes imtis veiksmų iš karto.Siekiant "laimėti-laimėti" verslą, mes rekomenduojame komunikacijos prieš išvykstant atsiliepimus, jei yra kokių nors problemų.

Kai prekės buvo pristatytas tinkamos būklės, prašome PRISIMINTI, kad pateikti KETURI 5 - Išsami Pardavimo Reitingas (DSR) atsižvelgiant į jūsų pageidavimus.Nes Reitingai žemiau 5 yra lygūs", jei esate nepatenkinti".Ir mes visada daryti tą patį už jus, kai jūs sumokėta.

Žymos: makita marškinėliai, nd filtras variabl, vario 150, 72mm filtras, filtras nd64, nd2 nd400, fader potenciometras, bw su uv filtru 49mm, tianya nd, mochila fotografija

Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas CHOHO
Tipas ND
Modelio Numeris 11

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų