Apvalios Formos Minkštas Pet Miego Antklodė Katė Lizdą Šiltas Tipo Lova Namas Kūrybos Mažylis Žiemą Šuo Lova, Pliušas

€7.94

€10.58

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

SKIRTAS PATOGUMUI - Ne slysti apačios apsaugo nuo slydimo.Kai kurie kitties meilės lovos su plačios atviros nuomones,Kiti nori snuggling jaukus urvas.Mūsų 2-in-1 dizainas siūlo tiek pasirinkimų, kad jums gali tilpti jūsų katės užgaidos du jour, šios lovos yra skalbti mašinoje ir džiovintuvas seifas.

SPALVA - yra kelių spalvų galima pasirinkti,Pasirinkite vieną savo augintiniu ir suteikia jai nuostabų lova,Tai laisvalaikio lova suteikia patogią poilsio vietą, skirti jūsų augintiniui atsipalaiduoti.

JAUKUS & PATOGUS - Pagamintas iš gryno organinės medvilnės pliušas sherpa pagalvėle, mūsų katytė namu lengvai konvertuoja iš patogūs lova jaukus kačiukas urvas,sukurti saugumo jausmą ir giliai miega vietoje snuggling ir lizdus.

PALAIKO GERIAU MIEGOTI - Tai ramina gobtuvu katė namas gali likti šiltas ir veidrodėliai(savaime šildymas) per šaltesnės žiemos dienas ir perkeisti, kad kietas ir vėsus ponaitis vasaros dienų,Puikiai tinka Mažiems Šunims ir Katėms.

GERIAUSIAS PASIRINKIMAS Pet Lova - Tai patogūs lova yra PUIKUS napping katės ir ilsėdamiesi jauniklių.30 Dienų Pinigų grąžinimo Garantija, Plius ,Jei nesate 100% patenkintas, mes grąžinsime jūsų pirkti iš karto, be jokių klausimų.

Specifikacijos:

Spalva: Tamsiai pilka/Šviesiai pilka/Balta/Rožinė

Dydis: Dia.40CM / 60CM / 70CM

Medžiaga: Pliušas

Pastabos:

1. Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.

2. Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų monitorių.

3. Ten gali būti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinti, kad jūs neprieštaraujate prieš perkant.

4. Prašome palikti pranešimą prieš jums duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas:

1* Pet Lova

Žymos: pledas šeimos pijamas, kaip drylok greitai plug, stebėti automobilio mini cam, kaip sausas nagų lakas, full hd hdd recorder, stebėti kameros, hdmi, modelis surinkti suaugusiųjų, stebėti audi a4 2004, aukso campus "iphone" 7

Prekės Pavadinimas pecute

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų