2vnt Natrol Biotinas 10000 mcg 100 Tablečių + Kalcio plaukai, nagai, oda

€40.58

€47.74

-14 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

2vnt Natrol Biotinas 10000 mcg 100 Tablečių

Natrol Biotinas Aprašymas

Didžiausia Koncentracija Skatina Sveiką Plaukų, Odos Ir Stiprūs Nagai Palaiko Ląstelių Energijos Gamybos 100% Vegetaras

Natrol® Biotinas 10,000 mcg

Skatina sveiką plaukų, spinduliavimo oda ir stipresni nagai.+

Padeda skatinti energijos metabolizmą ir aids konversijos maistą į energiją.+

Klinikiniai tyrimai parodė, kad tie, trūksta Biotinas gali patirti plaukų slinkimas ir trapūs nagai.+

Kryptis

Vartokite 1 tabletę vieną kartą per parą valgio metu.Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.Be Pieno, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių kuriuose veisiasi vėžiagyviai, medžių riešutai, žemės riešutai, kviečiai, sojų pupelės, yeasat, dirbtinių dažiklių ar skonio, į kuriuos pridėta cukraus ar konservantų.

*Šie pareiškimai nebuvo įvertintos Maisto ir vaistų Administracija.Šis produktas nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiam ligos.

Papildymas Faktai porcijos Dydis: 1 Tabletė Porcijas per Bako: 100 Kiekis Vienai Porcijai % Kasdien Vertės Biotinas 10000 mcg 3,333% Kalcis (iš Dvibazis Kalcio Fosfatas) 66 mg 4% Kitos Sudedamosios dalys: Mikrokristalinė celiuliozė, stearino rūgštis, magnio stearatas, silicio dioksidas,metilceliuliozė, celiuliozės derva, glicerinas.Įspėjimai

Pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistas prieš naudojimą, jei turite ar įtariate, sveikatos būklę, vartojate receptinius vaistus, ar yra nėščios ar žindančios.Produkto pakuotės galite gauti gali būti nurodoma papildoma informacija ar gali skirtis nuo to, kas yra rodoma mūsų svetainėje.Mes rekomenduojame, kad jūs nuoroda išsami informacija, nurodyta jūsų produktą prieš vartojimą, o ne pasikliauti vien detales rodomas šį puslapį.Daugiau informacijos rasite mūsų .

Mūsų Garantija:

Šis produktas yra autentiškas ir importuojami iš JAV.

Didmeninė kaina bus labai konkurencinga.

Perdavimas ir Pristatymas:

Mes išsiųsti prekes per 3 dienas nuo patvirtinimo apie apmokėjimą.

Mes laivas visame pasaulyje.Paprastai tai trunka 5-10 darbo dienų pagal VKM, ir 15-25 darbo dienas Kinija Po Oro Paštas/ Sklypo, arba e-pakelio.

Sugrįžti ir Grąžinimo Politika:

Jei u gauti klaidingą objektą, arba sugadintas daiktas, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.Mes stengiamės išspręsti problemą.

Žymos: servo lazdele, kaklaraištis, android tablet, biotinas, bio etanolio, itin smulkūs rūko purkštuvu, skystis viagra, ūkio žuvys, tablečių voyo 10 colių, plaukų slinkimas serumas, biotinas plaukams

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas žuvys

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų