Kompaktiškas Mini Ature Kamera, spy 1080P Full HD Naktinio Matymo vaizdo kameras Nematomas 360 Laipsnių Sporto Kamera DV DVR spy Įrankiai Cam 2020 m.

€6.05

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Home security mini dv SQ8 full hd 1080P portable video recorder cam SQ8

Savybės:

1080P aukštos raiškos vaizdo taškų.Išjunkite šviesą, kai ji yra nematoma.Mini dydis, tinkamas visoms progoms, pvz., pamokos, susitikimai, koncertai, ir interviu ir pan.Infraraudonųjų SPINDULIŲ naktinio matymo, tinka naktinio stebėjimo.Prie šio mini DV prie TELEVIZORIAUS, jūs galite žiūrėti vaizdo įrašą į jūsų TV.Lengvas ir lengvai atlikti, mini DV bus nukentėjusioji, nes jūs negalėsite TF kortelę (neįtraukta). 360 laipsnių reguliuojamas, labai lankstūs ir patogūs.Cirkuliacinis įrašymo, nereikia naikinti ankstesnį vaizdo įrašus.Kai judantis taikinys pasirodo stebėsenos srityje, vaizdo stebėjimo bus automatiškai įrašyti.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Medžiagos: cinko lydinys Dydis: apytiksl. 2 x 2 x 2cm / 0.7 x0.7 x 0.7 į Įkrovimo įtampa: DC 5 V Atmintis: TF kortelė iki 32 GB (nėra komplekte) Sąsajos Tipas: USB Mini8pin Vaizdo kodavimas: M-JPG Vaizdo kadrų per sekundę: 30 fps Baterija: 200 mAh (yra komplekte) PC kameros rezoliucija: 320 * 240 Video rezoliucija: 1920 * 1080/1280 * 720 Vaizdo formatas (suspaudimas): AVI Vaizdo skalė: 4: 3 Grotuvas: ateina nuo operacinės sistemos ar bendrojo lavinimo player Nepertraukiamo vaizdo įrašo įrašymo laikas: 60 minučių Palaikymo sistema: Windows me / 2000 / xp / 2003 / vista; Macos'Linux

Į paketą įeina:

1 x Mini DV 1 x vartotojo vadovas 1 x USB duomenų kabelis 1 x sėdynės kameros stovas 1 x DV rankena

Pirkėjo Susitarimo :

"1. Apie produktą: jei paketas, kurį gavo turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis ne pirmas, ir nereikia ATSILIEPIMUS apie jūsų užsakymą,mes teikiame geriausias paslaugas jums padėti išspręsti šią problemą. 2. Apie Muito: gali tekti mokėti muitus ir mokesčius už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius, mūsų saling kaina nėra jokių custom mokesčius.Prekių grąžinimo išlaidas arba prarado sklypas būtų pirkėjas dėl atmesti cutoms patvirtinimo.Mes nepriimame ginčų dėl muitų problema.A: Nes įvairiose šalyse yra Skirtingos mokesčių politikos.Jums gali tekti sumokėti muitus ir mokesčius už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius, mūsų saling kaina nėra jokių custom mokesčius.Prekių grąžinimo išlaidas arba prarado sklypas būtų pirkėjas dėl atmesti cutoms patvirtinimo.Mes nepriimame ginčų dėl muitų problema.dėkojame už jūsų suprasti.Mes negalime sutikti, kad ginčas dėl""Sistemos kalba yra ne taip, kaip aprašyta"" Pastaba:Jei klientas vieta užsakymą,mes manome, kad klientas atitinka visus sutarties neįvykdymo.Taigi, prašome perskaityti sutartį aiškiai prieš jums pirkti mūsų produktą."

Žymos: 360 kamera laipsnis, elektroninių dalykėlių 2020 m., plytelių dalykėlių, kamera paslėptas, 2020 įtaisą, spy kamera, wifi spy, mini kamera espion 4, kamera, spy žiūrėti, go pro, action cam

kilmės vieta Guangdong, Kinija
Naktinis Matymas Taip
Prekės Pavadinimas lnzee
Vaizdo Kadrų Per Sekundę 30 k / s
Tipas Mini
TF Kortelės Palaikymas Max 32G
Funkcija Vaizdo Įrašymas, KOMPIUTERIO Kamera, mini kameros
Modelio Numeris SQ8 Mini Kamera
Pakuotė Taip
Judesio Aptikimas Taip
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Sąsajos Tipas Micro 8 Pin USB
Jutiklių Technologijos CMOS
Vaizdo Rezoliucija 1080P (1920 x 1080)
Dydis 23*23*23 mm
Baterija Ličio jonų
Įkrovimo Įtampa DC 5V
Įmontuotas Atminties Dydis Ne
Aukštos Raiškos Palaikymo 1080P (Full-HD)
spalva BlackColor Brūkšnys Sporto Auklės Mini Kamera
Atminties Kortelės Tipas MicroSD / TF
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos Vandal-proof,mini kameros
Parama VAIZDO Mini Spy Kamera
Naudojimas Rankinės Paslėpta Kamera Nešiojamas Fotoaparatas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų