Uxcell 3Meters Sandarinimo Juostų EPDM Gumos Antspaudas Kanalo Krašto Gynėjas Lapo Telpa 1-2mm Krašto Apdaila Antspaudą su Top Lemputė

€12.75

€14.16

-9 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymai:

ATSPARUS ORO sąlygoms: Tai oras-išpardavimas lemputė antspaudas suteikia puikią apsaugą nuo karščio, ir nuo korozijos.Jis taip pat atsparus ozonui, vandeniui absorbavimo, saulės spindulių ir senėjimo, ir žema temperatūra.

DAUG PROGRAMŲ: Jūs galite naudoti šį co-išspausti (extruded) gumos apdaila antspaudas įvairių programų, įskaitant RV išsitraukti riebokšliai, valtis liukas, sandarikliai, automobilių durų sandarikliai, saugojimo konteinerio plombos, įrankių dėžė, plombos, dekoratyvinės apdailos riebokšliai, ir tiek daug daugiau.

LENGVAS MONTAVIMAS: Sukurti ilgalaikį baigė krašto antspaudas, kuris apsaugo nuo elementų su šiuo paspauskite ant krašto apdaila su top lemputę, kad yra lengva įdiegti.Ji turi vidaus plieno metalo įrašai, įspūdingos kalba, ir tvirtą sukibimą su puikia saugojimo.

Specifikacija:

Medžiaga: Plienas, EPDM

Ilgis: 3Meters/9.84 Pėdų

Plotis: 9mm/0.354"

Aukštis: 18mm/0.7"

Tinka Edge: 1-2mm

Griovelio Gylis: 8mm/0.315"

Lemputė Aukštis: 8mm/0.315"

Pakuotės Turinys:

1 x Apdaila Antspaudas

Žymos: gumos lakštas, 2mm gumos, automobilių durų juostelės, 1mm gumos lakštas, narvas umbra, aišku, žarnos, epdm guma, epdm, epdm vamzdis, 10mm gumos antspaudas

Prekės Pavadinimas UXCELL
Tipas Sandarinimo Juostų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų