Šilčiausias 20 milijonų Nuotraukų 808nm Diodų Lazerio Plaukų Šalinimo Aparatas 808 Diodų Lazerio Plaukų Remvoal grožio mašina pašalinti plaukus

€223.61

€230.53

-3 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

modname=ckeditor

Šilčiausias 808 Diodų Lazerio Plaukų Remvoal 20 milijonų Nuotraukų 810nm / 808nm Diodų Lazerio Plaukų Šalinimo Mašinos

Gydymo Principas

lazerio aparatas, plaukų šalinimas atliekamas naudojant aukso standartas 755nm, 808nm ir 1064nm lazerio technologija, su energija prasiskverbia giliai į dermos su vidutinio galingumo ir greitą 5 impulsų per sekundę pasikartojimo dažnis šilumos plauko ir plaukų folikulus, o ne sunaikinti deguonies organizacija aplink plaukų folikulus.Tuo tarpu, susisiekti su paviršiaus aušinimo technologija taikoma Safyras Dual-ChillTip gali sumažinti šilumos poveikis priskiriamas prie optinio energijos, gerokai didina gydymo efektyvumą ir saugą.

Aleksas 755nm Bangos ilgis

Už plačiausią plaukų tipus ir spalvas.Su Aleksandrito bangos siūlo daugiau galingas energijos absorbcija pagal melanino chromophore, todėl idealiai tinka plačiausią plaukų tipams ir spalva - ypač šviesiai-spalvotų ir plonų plaukų.Su daugiau paviršutiniškai skverbties, 755nm bangos tikslus Bumbulas plaukų folikulus ir yra ypač veiksmingas paviršutiniškai įterptųjų plaukų tokiose srityse, kaip antakių ir viršutinės lūpos.

Greitis 810nm Bangos ilgis

Pusė gydymo laiko.

Klasikinis bangos ilgis, plaukų šalinimo lazeriu, į 808nm bangos ilgis, siūlo giliai įsiskverbti į plaukų folikulus su didelės vidutinės galios, didelio pasikartojimo dažnio ir didelės dėmės dydį greito gydymo. 808nm diodų lazerio turi nedidelį melanino sugėrimo lygį, kad jis saugus dėl tamsesnės odos tipams.Jos giliai skverbtis pajėgumus nukreipti Bumbulas ir Lemputė plaukų folikulus nors nedidelis audinių įsiskverbimo gylis todėl jis idealiai tinka gydant rankų, kojų, žandų ir barzda.

Yag 1064nm Bangos ilgis

Specializuota dėl tamsesnės odos tipams.

Yag 1064 bangos ilgis yra būdingas mažesnis melanino absorbcijos, todėl tikslinga sprendimas dėl tamsesnės odos tipams.Tuo pačiu metu, 1064nm siūlo giliausias įsiskverbti į plaukų folikulus, todėl tikslinės Lemputė ir Spenelių, taip pat gydyti, giliai įsišaknijusių plaukų tokiose srityse, kaip galvos, rankos duobes ir gaktos sritis.Su daugiau vandens sugerties generuoja didesnę temperatūrą, įtraukti 1064nm bangos ilgis padidėja šiluminės profilis viso lazerinis gydymas efektyviausias plaukų šalinimo.

Privalumai

Odos aušinimo sistemos,prieš, per ir po gydymo pateikti odos aušinimo, siekiant apsaugoti odą ir sumažinti pradinė temperatūra odos.Tai gali sumažinti diskomfortą pacientui.Svarbiausia yra tai, kad be padidinti šalutinio poveikio ir skausmas, gydymas energija gali būti pritaikyta didesnė, ir gydymas bus greičiau ir geriau.

Tankus plaukai (30-40 plaukai per cm2) gamins aukštesnės temperatūros, nes ten yra daugiau melanino juos .Per didelės šilumos iš aplinkinių audinių, gali sukelti audinių pažeidimą.Be to, kuo didesnis tankis, plaukai, tuo mažesnės energijos turėtų būti.

Lazeris suteikia jums kai kurios numatytosios energijos parametrus, atsižvelgiant į skirtingose vietovėse ir odos tipams.Impulso plotis yra reguliuojamas automatiškai pagal programa, pagal daug eksperimentų ir klinikinių tyrimų.

Lazerio aparatas, plaukų šalinimas, ateina su nauja technologija kartu 3 bangos, kaip laikytis:

* 755nm lase: plonas plaukų šalinimo patinka ir veiksmingą plaukų šviesos odos spalva, kaip lūpų aplink plaukų, antakių ir pan. *808nm lazeris : beveik dauguma hair-r emoval. *1064nm lazeris: plaukų giluminio sluoksnio, energijos gali eiti giliau į odą, todėl poveikis yra labai geras rudi plaukai ir gilesnius odos pacientų.

Nešiojamų plaukų šalinimo lazeriu sąsaja

1. Kalba : kitoks Pasirinkimas 2. Lytis: Vyrų Ir Moterų 3. Skirtingų gydymo sritis: Kaktos, veido, pažastų, kojų 4. Balso kontrolės, kai darai gydymas 5. Pasiūlymas parametras, pagal kiekvienos odos tipą ir plotas 6. Saugai:Santykiai, energijos, impulso plotis, dažnumas

Žymos: lazerio 808nm plaukų šalinimo, diodų žalias lazeris 808nm, 808 lazeriu, 808nm lazerio plaukų pašalinti, 808nm, plaukų šalinimo aparatas 808 nm, lazerio picosecond, alexandrit lazeriu, nuolatinė 808 plaukų šalinimo lazeriu, 808nm diodų lazerio plaukų šalinimo mašinos

Punktas nešiojamų 808nm diodų lazerio plaukų šalinimo
Naudoti Pažastų
Lazerio baras Vokietija inported
Medžiaga ABS
Maitinimo Šaltinis 110V/60Hz 220v/50Hz
Energijos 1-88 J/cm2
Modelio Numeris XFL-108
Elemento Tipas Epiliatorius
Pasikartojimo dažnis 1-10HZ
Galia 300W
Vietoje Dydis 15x15mm / 20x25mm / 25x31mm
Sertifikavimo CE
Dydis 45*40*40 CM
Lazerio bangos ilgis 755nm, 808nm, 1064nm
Kilmės KN(Kilmės)
Garantija 2 metai mašiną, gyvenime technologijos palaikymas
LCD ekranas 10 colių kelių spalvų jutiklinis ekranas
Maitinimo Tipas elektrinis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų