ARCHON D1A W1A nardymo šviesos žibintuvėlis 100m po vandeniu atsparus vandeniui žibintuvėlis, nardymo apšvietimo CREE XP-E R3 LED max 75 lm nardymo žibintuvėlis

€17.12

€21.40

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Techniniai duomenys:

◆ Modelis: W1A Nardymo Šviesos ◆ Lemputė: CREE XP-E R3 LED (max 75 liumenų) ◆ Spalva temperatūra: 6500 K ◆ Vieną išėjimo lygis: aukštas tik ◆ Trukmė: 120 min ◆ Reflektorius: apelsinų žievelės aliuminio reflektorius ◆ 1,5 mm polikarbonatas objektyvo ◆ Korpuso medžiaga: patvarus orlaivių klasės aliuminio. ◆ Kampas šviesos spindulį: ca. 16° karšto vietoje ◆ Paviršiaus apdorojimas: premium anodavimas ◆ Spalva: Juoda / Raudona / Mėlyna / Aukso ◆ Baterijos: AAA tipo Baterijos * 1 ◆ Su nardymo kaukė įrašą ◆ Su poliškumo atbulinės eigos apsauga ◆ Veikimo įtampa: 1.5 V 0.8 V ◆ Vandeniui: 100 Metrų po vandeniu ◆ Matmenys: 77 mm(ilgis)*14 mm (dia.lempos korpuso)* 17 mm (dia.lempos galva) ◆ Svorio ore: 20 g. (be baterijos); 31 g. (su baterija) ◆ Po vandeniu svoris: 12 g. (su baterija) ◆ Paketo kritimo testas aukštis: 1,5 m

BATERIJA ĮRENGIMAS:

1. Atsukite lempos galva, laikydami jį nukreipta aukštyn. 2. Išimti panaudotą bateriją ir uždėkite šviežių vienas per poliškumas ženklai. 3. Varžtas lempos galva žemyn.NEGALIMA ĮJUNGTI, TAI DAR.

ON/OFF:

Kai apšvietimas išjungtas, įjunkite lempos galva prieš laikrodžio rodyklę, kol jis įsijungia.NE OVERTIGHTEN.Norėdami įjungti šviesą, atgal nuo lempos galva pagal laikrodžio rodyklę 90 laipsnių kampu, arba mažiau kaip vieną pilną savo ruožtu.Naudoti po vandeniu, atsargines ne daugiau kaip vieną pilną savo ruožtu, tikriausiai sukelti potvynių.Toliau back off maždaug vieną visą savo ruožtu pašalinti galimybė šviesos įjungimas netyčia į saugyklas.

ĮSPĖJIMAS:

1. Niekada nebandykite taisyti ar keisti šviesos save. 2. Prašome patikrinti, ar šviesos, reguliariai aštrių briaunų, įbrėžimų ar žalą, į paviršių arba O-žiedas, nes tai gali sukelti atsižvelgiant į potvynių spaudimą.PRAŠOME TEPTI TEMAS, SANDARINIMO ŽIEDO GRIOVELIO SU SILIKONO TEPALAS LAIKU. 3. Prašome skalauti produkto paviršiaus kruopščiai po kiekvieno naudojimo.Pakankamai laiko išdžiūti ir už jos ribų, prieš laikymą. 4. Prašome išimkite bateriją vežimo ar saugojimo.Nedėkite akumuliatoriaus į ugnį, arba atskleisti tai tiesioginio karščio.Ar ne šlapias, arba paspauskite baterija.Prašome baterijos po kiekvieno naudojimo, arba kartą per tris mėnesius, kad būtų išvengta per didelio iškrovimo. 5. Niekada nepalikite šviesos be priežiūros, kai jis įjungtas. 6. Prašome laikyti prietaisą nepasiekia vaikai arba naminiai gyvūnai. 7. Niekada spindi šviesa žmonių ar gyvūnėlio akis.

Atsparus vandeniui gylis

IP68 vandeniui lygis, nardymo gylis iki 100m.

Taikoma scenos

Vežimas

1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.dazasvydziomusiai.lt.

2.Prašome patikrinti, ar jūsų adresas ir kontaktinis numeris yra teisingas,ypač patikrinkite savo pašto kodas ir miestas yra teisinga informacija ,kitaip jūsų sklypo nebus iš laivo .

Garantija

Vienerių metų garantija visiems produktams, bet vienetas, kuris įrodo, sugedęs, o per garantijos galiojimo laikotarpis bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.Galutinis vartotojas yra atsakingas už visus krovinių gabenimo įkainiai .Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinę arba pasekminę žalą, kylančią naudojant.

Atsiliepimų&Reitingas

Mes vertiname jūsų verslą, kad labai.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums Teigiamų atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių reitingą.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitiki savimi, kurti savo verslą ir tarnauti jums geriau.

Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą.Mūsų klientų aptarnavimas ir techninė pagalba padarysime viską, kad pasiūlyti jums patenkinti sprendimas.

Žymos: deglas po vandeniu, kry li, Kry, siuyiu nardymo fakelas, degiklio galia, 18 t6, žibinto šiltas, žibintuvėlio šviesos, UniqueFire, ARCHON

spalva juoda
Baterijos Tipas AAA
Modelio Numeris D1A
Elemento Tipas Žibintai
Apšvietimo Atstumas < 50 m
Galia 15W
Korpuso Medžiaga Titano Metalo
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Įkroviklis Netaikoma
Sniegas Kita
Blykstės Tipas Nardymo apšvietimo žibintuvėlis
Atsparus vandeniui Taip
Židinio Nuotolis Nesureguliuotų
Funkcija Sunku Šviesos
Prekės Pavadinimas ARCHON
Sertifikavimo UL
Paramos Dimeris Vieną failą
Zoom No
Režimo Jungiklis Padidinti
Modelio LED Karoliukai T6

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų