Dinamiškas Indikatorius, Indikatorių Pusės Galinio vaizdo Veidrodis Indikatorius LED Posūkio Signalo Lemputė Kia Forte K3 Cerato YD-2018 m. Ceed (JD)

€20.67

€37.58

-44 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dinamiškas Indikatorius, Indikatorių Pusės Galinio vaizdo Veidrodis Indikatorius LED Posūkio Signalo Lemputė Kia Forte K3 Cerato YD 2014-2018 m. Ceed (JD)

Suderinamumas: Tinka Kia Forte / K3 / Cerato YD 2014-2018 m. Tinka Kia Ceed (JD) 2013-2018 m. 2-os kartos Aprašymas: -Sąrašą įeina: 2 × galinio vaizdo veidrodėlis, žibintas ( Kairės ir Dešinės) -Vanduo Teka Dinaminiai Posūkio Signalai -Įrengimas: Tiesiog reikia pašalinti savo pradinį šviesos ir įdiegti mūsų Antrinėje rinkoje LED Šviesos -Korpuso spalva: Rūkytos juoda Šviesos spalva: Geltona,Mėlyna-Geltona,Balta-Geltona-Ilgas tarnavimo laikas, Daugiau blizga , Vairuotojo Daugiau Saugumo, 100% atsparus Vandeniui mėlynosios šviesos funkcija, 1. Susisiekti su balos šviesos galia.po to, kai automobilis atrakintas arba užrakintas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 2. Susisiekti su pusės veidrodis, flip galia.po to, kai automobilis atrakinamas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 3. Atidaryti duris skydas norėdami prisijungti su teigiamu gauti valdžią.po to, kai automobilis yra atrakinti ar užrakinti arba posūkio signalo lemputė išjungta, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-15 sekundžių.Bet kokiu atveju, galite tiesiog naudokite juosta pack jį ir leiskite jam būti ar nupjauti laidai išjungti , naudokite geltonos posūkio signalo tik.Baltos šviesos funkcija, 1. Susisiekti su balos šviesos galia.po to, kai automobilis atrakintas arba užrakintas, tada dinaminis balta šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 2. Susisiekti su pusės veidrodis, flip galia.po to, kai automobilis atrakinamas, tada dinaminis balta šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 3. Atidaryti duris skydas norėdami prisijungti su teigiamu gauti valdžią.po to, kai automobilis yra atrakinti ar užrakinti arba posūkio signalo lemputė išjungta, tada dinaminis balta šviesa bus apie 5-15 sekundžių.Bet kokiu atveju, galite tiesiog naudokite juosta pack jį ir leiskite jam būti ar nupjauti laidai išjungti , naudokite geltonos posūkio signalo tik.Mėlynas + baltos šviesos funkcija, 1. Susisiekti su balos šviesos galia.po to, kai automobilis atrakintas arba užrakintas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-7 sekundes stebės statinio balta šviesa yra apie 5-7 sekundes. 2. Susisiekti su pusės veidrodis, flip galia.po to, kai automobilis atrakinamas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-7 sekundes stebės statinio balta šviesa yra apie 5-7 sekundes. 3. Atidaryti duris skydas norėdami prisijungti su teigiamu gauti valdžią.po to, kai automobilis yra atrakinti ar užrakinti arba posūkio signalo lemputė išjungta, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-7 sekundes stebės statinio balta šviesa yra apie 5-7 sekundes.Bet kokiu atveju, galite tiesiog naudokite juosta pack jį ir leiskite jam būti ar nupjauti laidai išjungti , naudokite geltonos posūkio signalo tik.Pastaba: Montavimo Instrukcija yra neįtraukti.

Žymos: kia ceed, tęsti, lempa led, kia rio, G30, ceed jd kia, g32, logotipas kia ceed, 2010 m. kia soul, kia sportage logotipas

Pavadinimas LED teka galinio vaizdo veidrodis indikatorius
Įtampa 12V
Kia Modelis FORTE
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Plastiko su LED
Modelio Pavadinimas Dinaminis LED Posūkio Signalo BMW G30
spalva Geltona
Prekės Pavadinimas Kakulkomen
1 metai 2011 2012 2013 2014 2015
Galia normal
Liumenų 2400Lm
Forte Metų 2015 m.
tinka 3 Mėlyna/Balta/Geltona
tinka 4 Posūkio Signalo Lemputė Kia
Prekės Svoris 250g
Funkcija Eilės Pažymėkite Kartotuvas Flasher
Apima viena pora (dešinę ir kairę)
Sąsajos Tipas NĖRA
Elemento Tipas Posūkio Signalo
tinka 1 Už Kia Forte / K3 / Cerato YD 2014-2018 m.
tinka 2 Už Kia Ceed (JD) 2013-2018 m. 2-oji karta
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis KIA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų