3.7 V 4000mAh 935065 polimero ličio baterija didelės talpos, mobili galios core 905065

€8.89

€16.47

-46 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki atvykę Į Mūsų Parduotuvę, Jei jums reikia p nuomos tvarka,Ačiū!Patarimai: Sveiki,draugas,atkreipkite dėmesį,Jei proto nereikia pirkti,tikiuosi, jūs galite suprasti,Ačiū! 1. Prieš pirkdami, prašome patvirtinkite savo mašina, ar remti šį batteryBattery modelis yra sizeas ilgai, kaip tinkamą dydį galite. 2. Baterijų Įtampa 3,7 V-4.2 V normalBattery Dydis ir Talpa yra klaida rangeBut mes galime rasti tinkamą vienas skirtas jums. 3. Dauguma rūšių baterijų nebuvo purškiamas Baterija ModelVoltageCapacityetc., NE Mažmeninės prekybos BoxPacked Saugiai Burbulas Maišelį. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. Jei šis punktas su plug atminkite, kad pasakyti mums, kokios plug jūs wantotherwise mes atsiųsime elementą, be jungties jums.Funkcijos: 1. 100% brand new. 2. Aukštos kokybės ir didelės talpos. 3. Įmontuota apsaugos grandinę PCM už kelią per įkrauti arba per iškrovimas. 4. Paketą sudaro: 1 x VNT. ličio polimerų Įkraunamą bateriją.Programos 1. Baterija yra įrengta apsauginė plokštė, kuri turi funkcijų, užkirsti kelią per apmokestinimo, per iškrovimas, per srovės, trumpo jungimo ir kt. 2. Šis produktas yra daugiausia taikomi MP3 MP4 MP5 Navigatorius GPS PSP "Bluetooth" Žaislai DVR Garsiakalbis Mikrofonas Diktofonas Mobiliojo Telefono Avarinio elektros Energijos Tiekimo Planšetinį KOMPIUTERĮ, Mobilųjį Telefoną, PDA FOTOAPARATO Maitinimo Banko DVD EVD Smart Laikrodžiai E-knygų Nešiojamojo kompiuterio Sraigtasparnio Elektroninių Cigarečių Butas Rankų Skaitmeninis LED ir kiti elektroniniai prietaisai.

Modelis: 905065935065

Talpa: 4000MAH

Įtampa: 3.7 V

Dydis: storis 9MM, plotis 50MM ilgis 65MM

Gyvenimas vienas, MP3 ličio baterija

Pavyzdžiui, mobilųjį telefoną ličio baterija, gyvavimo MP3 integruota ličio baterija apie 300-500 kartų giliai ir negiliai (nacionalinis standartas).Tai yra, po vienos ar dviejų metų naudojimo, atkūrimo laikas bus akivaizdžiai sutrumpintas, ir kai kurie net negali būti naudojamas visiškai, tada reikia pakeisti naują bateriją naudoti.Ir beveik visi įvairios mašinos neturi po paslaugą, siekiant sumažinti išlaidas, įrengimo B baterija yra naudojama baterijos (gamintojo produktus, gaminius su trūkumais, derinimo klasė), po trijų mėnesių naudojimo, baterijos veikimas gali būti tiesūs, trumpesnis gyvenimas.

Du, MP3 ličio-jonų baterija grojimo laikas

Grojimo laikas yra susijusi su akumuliatoriaus talpos ir galios mašina.Kuo didesnis ekranas, tuo daugiau energijos jis suvartoja ir didesnę bateriją.Talpos MP3 ličio baterija žemiau 1.2 colių ekranas paprastai yra 150--300mAh, laiko žaisti po visą elektros yra apie 8 valandas, talpos MP3-1.5-1.8 colių ekranas paprastai yra 300--1000mAh, baterijos talpa 2.5 colio ekranas, MP4 yra apie 1800mAh.Įvairūs kortelių mašina negali naudoti po tarnybos.Siekiant sumažinti išlaidas, jis naudojamas B produkto elektros pakrovimo mašina.Bendrieji gebėjimai baseinas yra 20% mažesnis, nei kad, ir grojimo laikas yra trumpesnis.

Trys, kaip pasakyti, kad mano mašina yra baterijos problema?

Jei jūsų MP3 Bluetooth " įrenginys yra šie reiškinys, baterija turi būti keičiama.

1. Jis buvo naudojamas daugiau kaip vienerius metus, ir žaidžia (budėjimo režimas) laiko, aišku, yra sutrumpintas (apie 3 valandas), tai rodo, kad akumuliatoriaus talpa yra sumažinama, o tarnavimo laikas yra iki.

2, negali įjungti arba išjungti: akumuliatorius yra trumpas jungimas arba yra prastos kokybės, dujų, didėja arba vidinė varža didėja, ir baterija yra neteisinga.

3, transliavimo poveikis yra dar blogiau: vidaus varža baterija padidina, o išėjimo įtampa yra per maža.

4, negali būti žaidžiamas ne visiems: Baterija žiedas arba apsaugos grandinės žiedas, baterijos gedimo.

Pastaba: jei MP3 pradeda būti normalus, o vėliau rado gedimą, daugiau nei 90% baterijos priežasties, dėl kitų elektronikos komponentų žiedai yra mažiau tikėtina, ir baterija yra suvartojamas, kokybė yra nevienoda, ir įkroviklio paprastai yra aukšto išėjimo įtampa, ne tik slėgis (4,2 V) funkciją, ličio baterija, visiškai baterijos.Linijos apsauga yra lengva sugadinti.Vertingas MP3 negalima naudoti mažą bateriją priežastis yra labai nepatogu.

Keturių.Kaip jūs žinote, baterijos modelis mašinos?

1, atidaryti mašiną: kad drąsiai atidaryti mašiną, MP3 viduje yra iš tikrųjų labai paprasta, nereikia jaudintis, kad jis bus sugadinti mašiną.Patikrinkite, ar mašina kruopščiai, pamatyti, jei yra varžtas, yra mažas atsuktuvas jį atidaryti, niekas paprastai karkasas klijuotos arba sagtis, su peiliu išilgai siūlės, po savaitės gali būti atidarytas arba krzywy, atidžiai punkte, bendrieji shell nebus pažeisti, dėmesį į pagrindinius mygtukus ir kt.

Žymos: laikrodis ip67, pavarų tinka 2 r360, 3.7 v 4000mah baterija, bt53 pro 6, baterija eb5, Mi5, lumia 800 sim tray, galinį dangtelį mi5, 357a mygtuką cell baterijos, mano tinka 3

Įkrovimo Taip
sąlyga 100% Naujas
Pakaitinis Akumuliatorius Taip
Dydis Prismatic
Modelio Numeris Baterija
Prekės Pavadinimas yorwats
Pakuotė Taip
Tipas Li-polimero
Kiekis 1PCS
Naudoti Kita
kilmės vieta Kinija
Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Paslauga Parduotuvė garantija
Apsauga pcb

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų