Katės Akies Recepto Akinius Moterims, kalnų krištolas Spalvos Gradientas Lęšiai Taškus Rėmelį

€24.64

€32.85

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

FQA Receptinių Lęšius

1. Jūs galite padaryti Akinius pagal mano Receptą?

Esame Profesionalus Akiniai Tiekėjo, mes bendradarbiaujame su daug Rėmelių ir Lęšių Fabrikuose, mes taip pat galite tinkinti kiekvieno tipo Objektyvai pagal pirkėjo reikalavimą.

2. Kokios informacijos man reikia teikti?

Mes turime Teisę ir Kairė akis SPH, Cilindro Ašis, PRIDĖTI & PD. (kai kurie žmonės neturi cilindrų, kryptį arba pridėti, tada tik reikia suteikti SPH ir PD).

Receptas pvz.:

3. Ką PD arba Kaip aš galiu priemonė mano PD (Mokinio Atstumas) ?

Moterų standartas PD yra 62 mm, Vyrai standartas PD yra 64 mm, prašome įvertinti, kaip nuotraukoje.Pabandykite 3 kartus ir pamatyti vidutinę vertę.

4. Kiek turėčiau mokėti už Akinius?

Rėmas + Lęšiai = iš Viso Išlaidų, Lęšiai, pjovimo ir montavimas nemokamas mokestį.Lęšiai kaina bus, priklauso nuo recepto.Visi lęšiai kaina už 1 porą (2 vnt.)

5. Kaip aš galiu rinktis Lęšius pagal mano Receptą?

Prašome pateikti jūsų recepto, mes bus suteikti jums geriausia patarimų, pagal savo Rėmo ir Recepto.

6. Galiu pirkti Objektyvai atskirai?

Taip, galite.

7. Kai jums bus laivas paruoštas Akinius?

Mes išsiųsime maždaug per 3-4 dienas normaliai recepto akinius.

Specialų receptą, kontaktiniai lęšiai ( už pavyzdį: Didelis Cilindras, Progresiniai Lęšiai, Progresiniai Photochromic , Aukštas rodiklis Photochromic Lęšiais....) tai trunka apie 4 - 10 darbo dienų.

8. Kokybės Garantija.

Mes tikriname kiekvieną akinių recepto, prieš išvežant į įsitikinkite, kad kiekvienas akinius, yra teisinga.

Kai jūs manote, receptų yra negerai, tada prašome susisiekti su mumis, mes patikrinti duomenis mūsų pusėje ( mes laikyti 3 metų už kiekvieną akinių recepto ).

kai mes patvirtino, recepto neturiu jokių problemų ne mūsų pusėje, tada prašome patikrinti recepto jūsų pusėje, ir išbandyti akinius jūsų optikos parduotuvė.

mes grąžinsime jums, jei mes padarėme negerai lęšiai, arba galite grįžti akiniai paštu, mes bus padaryti nauji akiniai jums , ir mums bus sumokėti siuntimo išlaidas.

Kai kurie žmonės nesijaučia gerai, jei jie nebuvo naudoti progresiniai lęšiai prieš, tai trunka apie 7 dienas reikia naudoti jį.

Žymos: akinių rėmelis titano, toketorism recepto akiniai, aukso metalo užtrauktuką, aun akinius moterims, rėmo stiklo, evil eye stiklo, žalvario skristi susiejimas, chashma akiniai, nustatyti, kontaktiniai lęšiai, rožinė sunglass

Rėmas Medžiaga Titano
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Modelio Numeris 88205
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas Chashma
Akiniai Priedai KADRŲ
Modelio Tipas Kietas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų