WaterMonkey Mados Suaugusiųjų Futbolo Bateliai Lauke Žolės Futbolo Įkrovos Ilgai Smaigalys Futbolo Bateliai Trinkeles Aukštos Viršų Batai Futbolo Batai

€23.22

€49.40

-52 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

PASTABA:neįskaitant shoebox!!!!Prašome pagal jūsų PĖDOS ilgis Pasirinkti Mus dydžio .JAV dydis tik nuoroda .Mes vežamos EUR dydžio.

-------- Atsiliepimai --------

1. Svarbu!!!Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų , mes išspręsti problemą iš karto. 2.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba nagative (1-2 žvaigždučių)atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti porblems ir prašome pasitiki mumis!

---- ---- Siuntos --------

1.Mes bus išsiųstas jūsų užsakymus 1-7days(pagal savo užsakymo kiekio), po apmokėjimo. 2.Mes priimame Kinija Paštu ,Epacket,DHL,EMS,Fedex,E-EMS,TNT, jei jums reikia, kad siunčiami kiti pristatymas,prašome susisiekti su mumis. 3.Pristatymo laikas yra tik jūsų nuoroda 4.Kai gausite prekes galite užsisakyti,prašome ją atidžiai patikrinti per 24 valandas.Jeigu turite kokių nors porblems,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai. - ---- --- Mokėjimo -------- 1.Mes galime priimti alipay čia. 2.Galite pasirinkti įvairių mokėjimo mothods kaip "Moneybookers", "Western union", Qiwi Piniginę,kreditinę kortelę,ir alipay.

Žymos: sodo batai su kapliukais, šaliai, skraistės, gimtadienio stuff, žolės smaigalys, karstą helovinas, futbolas batų, golfo vejos, Makita, futbolas futbolo bateliai, helovinas namuose

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lygis Praktika Naujokas
Modelio Numeris DShoes05
Taikoma Vieta Lauko Vejos
Technologijos DMX
Vidpadžio Medžiaga EVA
Dydis 33-45
Išleidimo Data Spring2018
Lytis VYRAI
Pamušalas Sintetinis
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Tipų Hobnail Ilgi Šuoliai
Funkcija Kvėpuojantis
Batviršio Medžiaga Sintetinis
Atletiškas Batų Tipas Futbolo Bateliai
Padas Medžiaga Guma
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas WaterMonkey

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų