Nailono Šunų Mokymo Apykaklės Reguliuojamas Martingale Antkakliai Šuo Traukia Pėsčiomis Apykaklės Vidutinių, Didelių Ir Mažų Šunų HY116 Perro

€3.77

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Gerbiami pirkėjas, yra papildomos nuolaidos, jei jums sekti mūsų parduotuvėse, įtraukti į krepšelį arba pridėti pageidavimų sąrašą.

Produkto Informacija: 1.100% nailono audinys, minkštas, sklandžiai, nėra lengva išnyks.Šunys yra patogi nešioti ir graži.

2. Storesnis pynimas, kuris yra stipresnis ir patvaresnis nei apskritai nailonas antkaklio rinkoje.Padidinti gyvenimo apykaklę kartu užtikrinant saugų šuo.

3. Sustiprinta susiuvimo yra tvirti ir ilgaamžiai.Visos siuvimo sąnariai yra sulankstyti per, padaryti juos sklandžiai.Tai suteikia daugiau komforto jums ir jūsų furry draugui naudojimo metu.

4. Mūsų antkaklis yra pagamintas ėjimo mokymus ir kasdieniniam naudojimui.Prašome užtikrinti, kad reguliuoti antkaklio, kad geriausiai atitiktų jūsų furry draugų kaklo.Maksimalų komfortą, mes rekomenduojame mažiausiai 2" (apie 2 pirštus) anglių dulkių tarp apykaklės ir kaklo.

5. Raudona, žalia, mėlyna, juoda, raudona rožė, įvairių spalvų pasirinkti, įdėti jūsų šuo apsirengęs gražiai šviesus.

6. Kiekvienas iš mūsų produktai būtų griežta kokybės kontrolės procesą su 100% kokybės garantiją.Jei jūsų netenkina, mes galime grąžinti arba mainų naujus produktus.Dydis Kaklo(cm/in) S: Plotis 1,5 cm Aukščio diapazonas 27-ne didesnis kaip 36 cm/10.6-14.1 M: Plotis 2cm Aukščio diapazonas 34-48cm/13.3-18.9-L: Plotis 2,5 cm-Reguliuojamas diapazonas 40-58cm/15.7-22.8 Spalvų: Juodas,Juosvas Žalia,Raudona,Mėlyna,Raudona Rožė Tinka veislių :Tinka didelių, vidutinių ir mažų šunų

Žymos: šuo prabanga, adresas šuo, martingale antkaklis, įmonė šunų antkaklis, hlbb šunų antkaklis, aitvarai šunys, apykaklės šunų oda, collares perros, martingale, stiprus šuo colar

Dydis S,M,L
Tinka veislių Tinka didelių vidutinių ir mažų šunų
Sezonas Visi sezonai
Spalvos Juoda,Juosva Žalia,Raudona,Mėlyna,Rose Red
Medžiaga Nailonas
Apykaklės Tipas Pagrindinio Apvadai
Funkcija Reguliuojamas
modelis Kietas
Prekės Pavadinimas Hyhug
Tipas Šunys

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų