INBIKE Vandeniui Skaitmeniniai Belaidžiai Dviračių Nuoma Dviračių Kompiuterio Oeter Speeeter

€10.45

€12.75

-18 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

INBIKE Vandeniui Skaitmeniniai Belaidžiai Dviračių Nuoma Dviračių Kompiuterio Oeter Speeeter

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Tai belaidžiai dviračių speeeter yra Puikus comp dviratininkams.Jis gali perskaityti laikas, vidutinis greitis, jojimo laikas, bendras atstumas / bendras ODO, jojimo greitis, max greitis, jojimo, atstumas ir kt.

Priima belaidžio ryšio imtuvas prietaisas su pastovaus perdavimo ir jautri įrašų, kuris suteikia daugiau patogumo, o žirgais.Atsparus vandeniui, aukščiausios lauko dviračių lietingą dieną, išlaikyti įrašymo tikslius duomenis.

Multi-funkcijos: 11 funkcijas, įskaitant Laikrodis, EL apšvietimas, Vidutinis greitis, jojimo laikas, Bendras atstumas / bendras ODO, Nustoti Žiūrėti, Metriniai / imperiniai alternatyva, jojimo greitis, Max greitis, jojimo atstumas, AUTO ON / OFF.

Dviračių oeter su LCD apšvietimas.Laiko rodymo funkciją, taip pat gali būti naudojamas kaip žiūrėti nuostabų įtaisą keliauti.Anti-signalo trukdžius.Lengvai skaitomas LCD ekranas su dideliais sn.Lengva įdiegti tvirtai su montavimo priedai.

Mažas dydis ir lengvas.Priima belaidžio ryšio imtuvas prietaisas su pastovaus perdavimo ir jautri įrašų, kuris suteikia daugiau patogumo, o žirgais.Atsparus vandeniui, aukščiausios lauko dviračių lietingą dieną, išlaikyti įrašymo tikslius duomenis.

Puikiai tinka naudoti, kai mokymas, žygiai, alpinizmas, jodinėjimas ir kitos lauko aktyvų.Klavišai, mygtukai ir Operacijos

Režimas: paspauskite šį mygtuką, norėdami pakeisti į kitą funkciją režimu.

Grupė: paspauskite šį mygtuką, jei norite įtraukti nustatymo reikšmė.

Paspauskite jį 3 sekundes režimas DST/RTM/AVG/MAX, " iki "LCD ekranas" reset raidės ir glitters du kartus, tada duomenys rodo nulį.

Kompiuteris bus įvesti poilsio valstybėje po 4 minutes, jei ne gauna greičio signalą; per poilsio narė, ji bus automatinio paleidimo, jei yra signalas.

3.Prašome priemonė rato apskritimo prieš nustatant apimtis.Duomenys turi būti tikslūs, nes ji paveikia tikslumas jojimo duomenis.

Modelis: LK-61172

Įrenginio Tipas: Bevielio dviratį speeeter

Baterijos: 2 x CR2032H ličio baterijos (komplekte)

Ekrano apšvietimo spalva: Žalia

Atsparus Vandeniui: Taip

Krova: Horizontali rankena, vertikalios rankenos

Naudojimas: Visi dviračiai

Svoris: 3.42 oz/97g

spalva: Juoda

Medžiaga: plastikas

dydis: Speeeter dydis: 1.73*2.36*0.59 į (44*60*15mm)

LCD sn dydis: 2.1 colio

Pastaba

1.Maks.atstumas tarp dviračio kompiuterio ir siųstuvas yra 60cm.

2.Min.atstumas tarp siųstuvo ir net turėtų būti mažiau nei m.

Pakuotės Turinys:

1* dviračių oeter

1* guminis žiedas

7* kaklaraištis

2* atsparus smūgiams sponge kilimėlis

1* belaidis bazės

1* mygtuką, elektronika

1* grynasis

1* belaidis zondas

1*anglų instrukcijas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.dazasvydziomusiai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.dazasvydziomusiai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Žymos: xiaomi ciklo kompiuteris, dviračio odometras belaidžio, igsport igs20, ciklo stebėti, dviračių kaklo, stabdžių trinkelės įrankis, gps igsport igs618, dviračių koja siurblys, džersis orbea, dviračių stebėti

Dviračių Speeeter Dviratis, Dviračiai Speeeter
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Skaitmeniniai Belaidžiai Speeeter Oeter Speeeter
Chronometras ir Reikmenys Belaidžio Chronometras
Kompiuterio Oeter Speeeter Speeeter
Modelio Numeris Dviračių Laikiklis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų