Žiemos Įkrovimo Elektra Šildomas Pirštines, Lauke Šalta, Šilčiau Motociklu, Dviračiu, Slidinėjimas Apsaugines Pirštines, Maskuojanti Spalva

€7.19

€8.46

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Šiltas pirštines, savybės:

1) Atkreipti dėmesį į medžiagų:

Naudoti naujausius plėtros anglies pluošto kaitinimo viela šildymo medžiaga, yra saugus, atsparus vandeniui, dilimui ir pan.Sulenkite atsparus, tvirtas, kieta, lengva valyti, stabilus ir pastovus.Anglies pluošto kaitinimo viela nėra lengva išeiti, minkštas, ir gali būti sulenkta ne bus, todėl karščiui atsparios pirštinės gali būti plaunami.Kokios šilumos generavimo pirštinės yra daugiau ištinęs ir nepatogus naudoti.Karščiavimas nėra vienodas.

2) Saugus ir patikimas:

Įmontuotu 6-skyriuje įkrovimo 5 baterijos įėjimo įtampa yra tik 5V (atitinka 4 baterijas), įėjimo įtampa yra mažas, žmogaus organizmui yra saugus ir gavo Kinijos intelektinės nuosavybės patentą sertifikatą.

3) Energijos taupymo:

Įrengta aukštos kokybės šildymo medžiagos, šildymo temperatūra gali pasiekti 42-50 laipsnių Celsijaus, jei galia yra, ir jo galia yra mažesnė nei 5W (1 laipsnį elektros energijos suvartojama vidutiniškai 200 valandų), bet atšilimo efektas yra ne mažesnis nei kitų panašių produktų.

4) Lengva naudoti:

Šildymo pirštinės dizainas išleidimo IC grandinės ir kontrolės biudžeto įvykdymo patvirtinimo funkcija.Unikalaus dizaino baterijos yra nematomas ir paslėpta viduje pirštinės lengva keliauti.

5) Ilgai šildymo laikas:

Įdiegti 6 įkraunamas baterijas, 5, naudoti energijos taupymo režimu, 6-8 valandos nepertraukiamo naudojimo, suteikti savo rankas, neribotos šilumos ir priežiūros šaltą žiemą!

Smart baterija box funkcija.Po baterija yra įdiegta, pasukite jungiklį.Automatinis karščiavimas, 8 minutes,.Uždaryti vieną minutę.Darbas dvi minutes.Uždaryti vieną minutę ir dirbti dvi minutes. . . . .Automatinis apsisukimo.Nėra rankinio operacija yra reikalinga, baterija lange švieselė, darbo įtampos ir šildomos, ir šviesa yra išjungtas, ir šilumos sustabdytas (1 produktų reikalauja 6 AA baterijas, klientas turi AA baterijos, rekomenduojama įsigyti įkraunamų AA tipo baterijų, pakartotinio įkrovimo) galutinis poveikis išplečia baterijos tarnavimo laiką.

Techniniai duomenys:

Spalva: Maskuojanti

Įpakavimas: opp

Dydis: 31*14cm

Pakuotė:

1*Elektros pirštinės

Žymos: exo šildomos pirštinės, pro slidinėjimas, "amazon" elektros šildomos pirštinės, paieškos šildomos motociklo pirštines, latekso glowes, šildomos universalios pirštinės, neoviva, gerbing šildomos pirštinės motociklas, pirštinės šilumos, šildomos pirštinės įkraunama

Modelio Numeris Šiltas Pirštines
Medžiaga Medvilnė, Oda, PU
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 31*14cm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų