Nemokamas pristatymas 11 12 spalvų*25mm 10VNT Stiklo čekijos Ašaros krištolo karoliukai,vandens lašelius ir Krištolo karoliukai, karoliai, Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats"

€1.66

€4.74

-64 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Aprašymas

Nemokamas pristatymas 11 12 spalvų*25mm 10 VNT Stiklo čekijos Ašaros krištolo karoliukai,vandens lašelius ir Krištolo karoliukai, apyrankės karoliai, Papuošalai Priėmimo

• Gaminio Medžiaga: krištolas

• Dydis (Apytiksliai):12*25mm

• Spalvos: 11 spalvų jūsų pasirinkimas , nuotraukas parodyti .prašome pasirinkti jums patinka!

• Kiekis: 1 Maišelis (apie 10 VNT )

• Svoris: 30g

• Paketas apima: krištolo karoliukais: 1 krepšys

• Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Spalva kiekvienos produktų siuntos bus šiek tiek spalvų, prašome suprasti.Ačiū!

• Gali būti naudojami atlikti papuošalai, siuvimo, drabužių, grožio batai, šokių drabužiai, pilvo šokio kostiumai, vestuvių suknelės, kt.spalvų ir daugiau.Yra gražių moterų dienos "pasidaryk pats" reikalingų medžiagų.

Produktų vitrina

Produkto spalva

Spalva 1

Spalva 2

Spalva 3

4 spalvos

Spalva 5

Spalvos 6

Spalvotas 7

Spalva 8

Spalva 9

10 spalvų

Spalva 11

12 spalvų

Spalva 13

Spalva 14

Spalvų 15

Pristatymas

Produktai bus išsiųsti per 7 darbo dienas nuo apmokėjimo.

Visi mūsų produktai bus siunčiami į pirkėjo pateikti adresą, prašome patvirtinti savo adresą mokėjimo.

• Mes laivas EMS, DHL, UPS, TNT, "Fedex", China Post, EPACK patinka.Kartais, mes pasirinkti kitą laivybos, priklausomai nuo jūsų šalies custom būklės.

• Ji paprastai trunka apie 7-20 dienų gauti užsakymo (daugiausia 7-15 dienų; jei lėtai, jums bus gauti per mėnesį), iš tikrųjų jis priklauso nuo onpostal procesą.Jei esate Italijoje, Ispanijoje, Pietų Amerikoje ir Artimuosiuose Rytuose, kuris vyks daugiau nei 30 dienų ar net ilgiau.

• Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko valandomis.Kartais tai užtrunka šiek tiek laiko, kitos priežastys, dėl vietos išsiuntimo ar atidėti.Prašome leisti pakankamai laiko pristatymu ir susisiekti su mumis, jei jūs negavote produkto.

Importo muitai

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba pristatymas viduje.Šias išlaidas padengia pirkėjas.

• Jūs recommded su savo muitinės pažymėkite šį nustatyti šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

• Prieš ženklas, siuntinių, prašome patikrinti, siekiant užtikrinti, kad produktai, sklype, ar sugadinimo transportavimo metu.Jei taip, prašome atsisakė pasirašyti.Galėtų kažkas pavogė prekes iš sklypo.Jums bus laikoma, kad sutikote tinkamą produktą, kaip ilgai, kaip jūs pasirašo sklypas.

Grąžinti

Mes galime suteikti pinigų grąžinimo, ir prašymą grąžinti per 14 dienų nuo prašymo gavimo dienos, tik grįžti tomis pačiomis sąlygomis, gavęs sklypo, projekto ir kaip.

Mes siūlome 100% grąžinimo jei prekės atvykti iki blogas, ką jums reikia padaryti, tai pateikti mums aiškios nuotraukas rodyti lūžis.Pagal yra pažeistas ir turi būti nustatytas 7 dienas nuo gavimo sklypo.

Atsiliepimai

Jei jūs turite kai kurių problemų su spalva, dydis, kokybės ar kita,prašome susisiekti su mumis laisvai prieš, jūs suteikiate mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.Labai ačiū.

• Mes palikti Teigiamą Atsiliepimą gavęs mokėjimą.Mes labai norėtume suteikti jums patenkinti sprendimas.Jei jums patinka tai, nuoširdžiai tikėtis penkių žvaigždučių atsiliepimų.Mes taip dirbti sunkiau, kad suteikti jums patenkinti tarnyba.

Žymos: 37mm objektyvas olympus, xpro 800 žaidimas pcb, objektyvas nikon 35mm f, volvo v40 juostinėmis, sipeeds k210 dokas, medienos grindų krepšelio, snapchat " geo žymės, velkamosiomis lankelis, sip didelis puodelis šiaudų

Modelio Numeris HKSDSZZ-12*25-30
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Crystal
Prekės Forma Ašaros
Prekės Svoris 30g
Elemento Tipas Karoliukai
Išorinis Skersmuo 12*25mm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų