Kemei 3 1. Elektrinis Epiliatorius Moterų Elektroninių Koja Failą Moterų Depiliacija Mašina Įkraunama Plaukų Šalinimo

€22.72

€37.86

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1)Jei yra problemų, produktai, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo nedelsiant,ir mes pasistengsime atsakyti jums per 2 valandas mūsų darbo laiką . 2)Visos grąžinamos prekės turi būti įdėti į pakuotę ir galiojantį sekimo numerį reikalaujama, taip pat nurodykite grąžinimo priežastį ir jūsų užsakymo numerį.Mes pavyks grąžinti, kai grįžo blokas su visų komponentų gamintojo pakuotėje yra gerai gavo. 3)laivybos mokestis, gautas grąžinimas turėtų būti apmoka pirkėjas. 4)Jei jis yra mūsų kokybės ir pristatymo problema ,mes galime išsiųsti jums naują teisingą prekių nemokamai .

Jei turite kokių nors problemų, apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo internete, artimiausiu metu, ir mes negailėti pastangų siekiant išspręsti problemą jums per 2 valandas mūsų darbo laiką.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti teigiamą atsiliepimą, bei palikti savo komentarus, Ačiū.Jeigu jūsų bendra užsakymo suma viršija 100 USD ,mes atsiųsime jums nustebinti dovana kainuoja bent 5 USD .

Žymos: šalinimas, plaukų šalinimas lazeriu, plaukų pašalintas prietaisas, veido peelings, vyrų depiliacija, 3 gabalas bikini komplektas su dangčiu iki, clipper plaukų, karvė spausdinti sexy, žoliapjovės anlan, puikus lazerinis epiliatorius su plaukų šalinimo, epil ipl

Funkcija 7 plaukų šalinimo mašinos
Funkcija 5 moterų epiliatorius
Funkcija 9 epiliatorius moterims
Funkcija 6 Elektrinis Epiliatorius
4 funkcija Veido epiliatorius
2 funkcija photoepilator
Funkcija 1 Epiliatorius
Funkcija 10 elektrinis epiliatorius moteris
Modelio Numeris KM1981
Elemento Tipas Epiliatorius
3 funkcija plaukų šalinimo
Funkcija 8 Depiliacija
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis as show in the picture
Medžiaga ABS
Sertifikavimo CE
Naudoti Pažastų
Prekės Pavadinimas inFace

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų